05-06-2019

Jan Veldsink over Machine Learning met BigML

Deel dit bericht

Tijdens de zesde editie van de DW&BI Summit, op 27 en 28 maart in Utrecht, sprak BI-Platform met Jan W. Veldsink van Rabobank over de inzet van Machine Learning met BigML.

Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. Hij is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties. Op zijn werk bij enkele van de grote banken in Nederland past hij AI toe binnen verschillende Compliance- en fraude gerelateerde projecten. Zijn expertisegebieden zijn kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, systeemdenken, serious gaming en innovatie.

Jan Veldsink sprak tijdens de Summit namens BOAS. BOAS is betrokken als Business Partner bij de organisatie van de eerste Machine Learning Summerschool in Nederland. Dit evenement wordt georganiseerd door BigML en Nijenrode Business Universiteit. Gezien de grote vraag naar de kennis en de toepassing van Machine Learning in het bedrijfsleven, is een tweedaagse ‘spoedcursus ML’ opgezet die voor voor iedereen, die met data werkt gevolgd kan worden. Daarnaast is er een ML voor Management dag, waarbij de toepassing en de waarde van Machine Learning uit de doeken wordt gedaan. Meer informatie over het evenement kunt u hier vinden.

Alle videointerviews die zijn opgenomen tijdens ons DW&BI congres verschijnen in ons YouTube kanaal. Stay tuned en klik op de Abonneer-button.

Partners