24-05-2019

Cloudera kondigt de 2019 Data Impact Awards aan

Deel dit bericht

Cloudera is verheugd haar eerste awardprogramma te lanceren als 'New Cloudera'. Hoewel het programma technisch gezien in zijn zevende jaar zit zullen de Data Impact Awards dit jaar meer gebruikscasussen omvatten, met vooruitgang in IoT, datawarehousing, machine learning en meer.

De Data Impact Awards erkennen organisaties die het platform en de services van Cloudera gebruiken om de kracht van data te ontsluiten. Cloudera is daarom op zoek naar innovatieve projecten die een bedrijf of branche hebben getransformeerd. In de komende tijd gaat Cloudera analisten en thought-leaders werven als jurylid voor de awards van dit jaar. De 2019 Data Impact Awards erkennen de prestaties van organisaties met het Cloudera-platform in zeven categorieën:

Data from the edge to AI
Organisaties die use-cases hebben aangepakt door geavanceerde analytics- en machine learning-workloads uit te voeren met data van de Edge tot het datacenter of de cloud (inclusief multi- of hybride cloudimplementaties)

Data for enterprise AI
Organisaties die op grote schaal systemen voor gedistribueerd machine learning en kunstmatige intelligentie hebben gebouwd en geïmplementeerd, zakelijke resultaten hebben bereikt en klanten hebben geholpen met AI in de hele onderneming

Data anywhere
Organisaties die hun gegevensarchitectuur hebben gemoderniseerd, hun infrastructuur innovatief hebben geoptimaliseerd om waarde te ontsluiten vanuit alle data

Data security en governance
Organisaties die beheer, beveiliging en governance van hun data- en metadatabeleid hebben gecentraliseerd, de wendbaarheid en het inzicht van het bedrijf hebben verbeterd, het bedrijfsrisico hebben gemodelleerd en verminderd, data hebben beveiligd, fraude hebben voorkomen en/of voldoen aan de regelgeving

Data champions
Organisaties die op een buitengewone manier hebben bijgedragen aan de gemeenschap

Data for good
Organisaties die een aantal van de meest uitdagende kwesties hebben aangepakt die de maatschappij en de planeet beïnvloeden.

Transformatie
Organisaties die hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en hun bedrijfstak veranderen door nieuwe technologieën te identificeren, nieuwe vaardigheden toe te passen en processen te operationaliseren.

Nominaties zijn open tot 19 juli. Organisaties kunnen worden genomineerd door hun eigen werknemers, partnerorganisaties, of door collega's. Kijk hier voor meer informatie en om een nominatie in te dienen.

Tags:

data, Awards, AI, IoT, Cloud

Company:

Cloudera

Partners