17-05-2019

myBrand breidt integratieaanbod uit met partnership Dell Boomi

Deel dit bericht

Dienstverlener myBrand heeft een partnership met Dell Boomi gesloten. Dell Boomi is leverancier van een Integration Platform as a Service (IPaaS-)oplossing. De positie in de markt volgens analisten en het gemak van de aansluiting op SAP waren de doorslaggevende factoren in de keuze voor Dell Boomi.

De keuze van myBrand om haar aanbod uit te breiden hangt samen met twee marktbewegingen. Allereerst kiezen organisaties steeds vaker voor ‘best of breed’-architecturen, waardoor er naast SAP nog meer technologieplatformen in gebruik zijn binnen bedrijven. Ten tweede wordt er steeds vaker gekozen voor een cloudstrategie, waardoor organisaties ook voor een SaaS-oplossing kiezen op integratiegebied.

Onafhankelijk platform
Als SAP-dienstverlener werkt myBrand met de integratieplatformen van de softwareleverancier zelf, voornamelijk SAP Process Orchestration en SAP Cloud Platform. De uitbreiding op integratiegebied met het partnership met Dell Boomi zorgt ervoor dat myBrand beter kan voorzien in de klantbehoefte.  Volgens Roel Knoppers, vestigingsdirecteur bij myBrand,  sluit de samenwerking met Dell Boomi aadloos aan op het strategische profiel. “We onderkennen dat organisaties zelden volledig draaien op SAP. Er wordt door bedrijven veel vaker per proces en bedrijfsonderdeel gekeken wat de ‘best of breed’-oplossing is, waardoor de integratie tussen verschillende technologieplatformen een cruciaal onderdeel van het IT-landschap is geworden. De communicatie tussen verschillende platformen moet soepel verlopen.”

Tags:

PaaS, Cloud

Company:

myBrand, SAP, Dell Boomi

Partners