15-05-2019

WhereScape kent customer success award toe aan Systemation

Deel dit bericht

WhereScape heeft tijdens de EMEA Partner Conference in Lissabon de winnaars onthuld van de allereerste EMEA Partner Awards. Jaap Fanse van Systemation werd onderscheiden met de 'customer success award'. De Wherescape EMEA Partner Awards  vormen een blijk van erkenning voor partners die uitblinken in diverse categorieën, zoals klantenservice, technische kennis en verkoopprestaties.

De ‘customer success award’ wordt toegekend aan de organisatie die zich onderscheidt door de toewijding aan het succes van de klanten van Wherescape. Tijdens de vijf jaar waarin WhereScape met het in Utrecht gevestigde Systemation heeft samengewerkt, is Nederland de meest vooruitstrevende regio gebleken wat betreft het moderniseren van data-infrastructuren door automatisering. Jaap Franse leverde hier als eigenaar en directeur van Systemation een belangrijke bijdrage aan door de boodschap van WhereScape effectief over te brengen op organisaties in de regio. Ook zorgde hij ervoor dat gezamenlijke klanten precies de oplossingen kregen aangereikt die ze nodig hadden om uit te groeien tot een echt datagestuurde organisatie.

Partner van het Jaar werd het Zwitserse IT-Logix, voor de grootste omzet over het afgelopen jaar en toewijding aan de samenwerking met Wherescape. Michael Olschimke, CEO van adviesbureau Scalefree uit Hannover werd onderscheiden met de award voor ‘technical excellence’ voor zijn inzet van technische kennis bij bestaande en nieuwe klanten. Jens Wintzer, sales manager bij Knowit, een strategische partner in de Nordics, ontving de award voor ‘commercial excellence’ voor het behalen van de hoogste omzet uit deals.

Rob Mellor, vice president en directeur EMEA bij WhereScape: “Onze 40 partners in de regio EMEA leveren een cruciale bijdrage aan de prestaties van WhereScape als groeiend technologiebedrijf. WhereScape bedient wereldwijd meer dan 700 klanten, en we zien de groei aanhouden omdat steeds meer organisaties oog krijgen voor de tijd- en kostenbesparingen die automatisering hen kan bieden. We hechten grote waarde aan deze wederzijds succesvolle samenwerkingen en we zien er naar uit om samen met hen ondersteuning te bieden voor de grootschalige overstap van organisaties naar de automatisering van tijdrovende en repetitieve taken.”

Partners