14-05-2019

Scott Gnau geeft leiding aan InterSystems Data Platforms business unit

Deel dit bericht

InterSystems heeft de benoeming van Scott Gnau tot hoofd van de business unit Data Platforms aangekondigd. In zijn nieuwe rol zal Gnau toezicht houden op het IRIS data platform van InterSystems. Gnau komt van Hortonworks, waar hij chief technology officer was. Voorafgaand aan Hortonworks heeft Gnau twee decennia bij Teradata gewerkt, waaronder als president van Teradata Labs.

Gnau biedt meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van data management. Als leider van de business unit Data Platforms van InterSystems zal Gnau toezien op de strategie, engineering en verkoop van de kerntechnologie van het bedrijf. InterSystems IRIS, het vlaggenschipproduct van het bedrijf, is een compleet, uniform dataplatform dat bedrijven helpt bij het vereenvoudigen en versnellen van de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van kritieke en zeer betrouwbare toepassingen. De eerste gespecialiseerde editie, InterSystems IRIS for Health, stelt zorginstellingen in staat om een ​​uniform dataplatform te ontwikkelen dat speciaal is ontworpen voor de snelle ontwikkeling van toepassingen in de gezondheidszorg om de meest kritieke gegevens te beheren, waarbij analyse en transactieverwerking worden gecombineerd met interoperabiliteit voor alle datatypen.

Volgens Gnau loopt InterSystems voorop in operationeel databasebeheer, van gezondheidszorg en financiële diensten tot logistiek en daarbuiten. "Ik ben zeer verheugd over de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een succesvol bedrijf dat consequent nieuwe innovaties in de markt heeft gezet om zowel ontwikkelaars als eindgebruikers te helpen."

Partners