08-05-2019

Caesar Experts neemt Oracle activiteit van Angarde over

Deel dit bericht

Op 1 mei zijn Angarde en Caesar Experts (onderdeel van de Caesar Groep) overeengekomen dat de Oracle activiteiten van Angarde zal worden overgenomen door Caesar Experts. Met deze overname verrijkt Caesar Experts haar kennis op het gebied van Oracle technologie en haar klantenbestand.

De dienstverlening wordt verrijkt door de kennis en ervaring die de professionals meenemen op het gebied van Oracle databases, Oracle APEX en Java. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor Oracle dienstverlening. Angarde zal zich naar de toekomst richten op de verdere uitbouw van haar ICT-infrastructuur en Managed Services dienstverlening. “Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze visie op het gebied van Oracle technologie, gebaseerd op cloud, data analytics en de Autonomous Database van Oracle”, zegt Joost André, Teamlead Oracle binnen Caesar Experts.

“Hiermee zijn we in staat om nu en in de toekomst onze bestaande en nieuwe klanten professionele dienstverlening te bieden en te kunnen blijven uitdagen voor verdere ontwikkeling, gebruik makend van Oracle technologie”, vult Fred van Slooten (businessunit manager Caesar Experts) aan. ”Door deze overname zijn we overtuigd dat de positie van Caesar Experts binnen de markt voor Oracle dienstverlening verder wordt versterkt”. Bovenstaande wordt onderschreven door Nadine van de Geer (partner Angarde) die zelf mee zal bouwen aan de verdere ontwikkeling van de Oracle dienstverlening vanuit Caesar Experts (en de Caesar Groep) naar haar klanten.

Partners