01-05-2019

SAP certificeert Capgemini’s supply chain- en productieoplossingen

Deel dit bericht

Vier van Capgemini's oplossingen voor de supply chain en productieketen zijn door SAP gecertificeerd als innovatieversnellers. Deze certificeringen erkennen het vermogen van Capgemini om klanten te helpen bij hun digitale transformatie door de levering te versnellen en een competitieve marktpositie te creëren. Ze versterken ook het strategische partnerschap met SAP.

Gecertificeerde, door partners gebouwde innovatieversnellers maken gebruik van design thinking methodieken om zo met klanten tot de kern van hun probleem te komen en een oplossing te bieden die voldoet aan behoeften in hun omgeving. De innovatiekits maken deel uit van de strategische samenwerking van Capgemini met SAP. Via het SAP Cloud Platform is Capgemini in staat geweest om, met de nodige tools en middelen, kansen te identificeren en voorverpakte industrieversnellers te bouwen.

De vier Capgemini-oplossingen met een certificaat voor de productie- en retailsector (supply chain) zijn:
- Intelligent Shipping – ontworpen om efficiëntie in het verzendproces te bereiken door de verwerking van een groot volume aan leveringsdocumenten te automatiseren en door deze documenten in zendingen om te zetten met een betere benutting van de capaciteit voor elke zending.
- Cold Chain Quality Assurance – ontworpen om klanten in staat te stellen een veilige distributie te realiseren, de kwaliteit van goederen te verbeteren, leveringen te certificeren en te traceren en afval te verminderen.
- Trusted Goods Consumer Dialogue – ontworpen om de klantervaring te verbeteren door hen te voorzien van betrouwbare informatie uit één enkele bron.
- Visual Inspection – ontworpen om fabrikanten te helpen dure retourzendingen en ontevredenheid van klanten als gevolg van de verzending van verkeerde of defecte onderdelen, te voorkomen.

Partners