30-04-2019

Immuta behaalt Advanced Technology Partner Status in AWS Partner Network

Deel dit bericht

Immuta, leverancier van geautomatiseerde data governance, heeft aangekondigd dat het de Advanced Technology Partner-status heeft verkregen in het Amazon Web Services Partner Network (APN). Dit is het hoogste niveau voor APN Technology Partners, en deze status toont aan dat het platform van Immuta is geoptimaliseerd om op AWS te draaien.

Het nieuws erkent ook het momentum van de recent aangekondigde Immuta Cloud Business Unit, welke zich richt op het ontwikkelen van oplossingen die inspelen op de behoeften van klanten met hun gegevensinfrastructuur op cloudplatforms.

Volgens Rob Lancaster, General Manager van de Immuta Cloud Business Unit, is een kritisch onderdeel van het werken met data in de cloud het waarborgen van consistente toegang en compliant controle, zodat organisaties gevoelige data kunnen beschermen, ongeacht waar die gegevens zich bevinden. “Immuta biedt AWS-klanten gedetailleerde toegang tot en controle van data, en daarom zien we een aanzienlijke vraag in alle sectoren om Immuta op AWS uit te voeren. Het behalen van de APN Advanced Technology Partner-status is een bewijs van ons vermogen om klanten te helpen veilige en compliante data science-programma’s uit te voeren.”

Partners