19-04-2019

Unit4 benoemt Mike Ettling tot CEO

Deel dit bericht

Unit4 heeft Mike Ettling benoemd tot Chief Executive Officer. Ettling was eerder de President van SAP Successfactors, een leverancier van Human Capital Management SaaS. Hij brengt een schat aan expertise en inzichten met betrekking tot cloudgebaseerde technologieën en bedrijfstoepassingen met zich mee, verkregen bij organisaties zoals SAP Successfactors, NGA HR en Unisys.

Sinds Unit4 in 2014 door Advent International is overgenomen, heeft het bedrijf een aanzienlijke transformatie ondergaan en is het nu een snel groeiende SaaS-aanbieder in het middensegment op de markt. Er is aanzienlijk geïnvesteerd in het productportfolio, waardoor Unit4 een breed spectrum aan cloudgebaseerde diensten aan klanten kan aanbieden. Door de investering in R&D bevindt Unit4 zich bovendien in een unieke positie om zakelijke toepassingen van wereldklasse te leveren aan een groeiend klantenbestand van mensgerichte organisaties.

Mike Ettling neemt de taak over van Stephan Sieber die in 2014 toetrad tot het senior managementteam van Unit4 en vanaf 2016 CEO was. Sieber blijft het bedrijf tijdens een overgangsperiode ondersteunen voordat hij zijn loopbaan buiten Unit4 voortzet.

Tags:

ICT, Cloud, SaaS

Company:

UNIT4

Partners