17-04-2019

SAS Analytics Forum 2019: Be Curious

Deel dit bericht

Vorig jaar kwamen meer dan 1.000 data bezoekers naar de SAS Data Science & Analytics Day. Dit jaar gaat de SAS Data Science & Analytics Day verder onder de naam SAS Analytics Forum 2019. Op donderdag 6 juni bieden we een dag vol innovatieve activiteiten, inspirerende verhalen en netwerkmomenten. Be Curious!

Tijdens SAS Analytics Forum 2019 hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van analytics, Artificial Intelligence (AI), data science, machine learning en cloud. “Inspirerende sprekers, klanten, data scientists en SAS-experts laten aan de hand van praktijkvoorbeelden, best practices en Talk of the Geeks zien hoe je deze belangrijke technologische trends direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk,” zegt Janny Morsink, Sr. Events Project Manager SAS Nederland.

De centrale rol van Analytics en AI
Analytics en Artificial Intelligence (AI) nemen steeds meer een centrale rol in bij complexe vraagstukken, of het nu gaat om risicoanalyses in de financiële sector, het signaleren van productiefouten in manufacturing, bestrijden van ziektes in de zorg of andere innovatieve initiatieven. Hoe zorg je als organisatie dat je goed bent voorbereid op de toekomst van Analytics & AI, met de technologie, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om te transformeren?

Orchestrate your analytics life cycle with choice and control
Een succesvolle implementatie van Analytics & AI vraagt om de juiste balans tussen ‘choice’ en ‘control’. Er ontstaan steeds meer keuzemogelijkheden: nieuwe en snelle databronnen, de nieuwste analysetechnieken, verschillende programmeertalen en diverse platformen. Organisaties hebben behoefte om nieuwe databronnen te integreren, nieuwe analysetechnieken te vereenvoudigen en AI-projecten te automatiseren en schalen, zonder afbreuk te doen aan data privacy en governance. Tijdens SAS Analytics Forum gaan we dieper in op de uitdagingen die bedrijven daarbij tegenkomen. Ook laten we bezoekers op verschillende manieren zien en ervaren hoe je de controle hebt over je Analytics Platform en het maximale uit je data haalt.

Highlights programma
SAS Analytics Forum biedt een veelzijdig programma met inspirerende sprekers en experts uit binnen- en buitenland. Alvast enkele highlights:
• Siraj Raval is een zeer gewilde spreker, directeur van de school of AI, bestsellerauteur en data scientist.
• SAS VP of Corporate Strategy, Shadi Shahin, vertelt in zijn presentatie ‘Analytics in Action’ over de visie van SAS.
• Ook de zeer populaire SAS Talks maken weer onderdeel uit van het programma. Inspirerende sprekers vertellen volgens het principe van de TED Talks over ontwikkelingen en innovaties in Tech, Analytics en Data Science.
• Praktijkverhalen van organisaties uit diverse branches.
• Een nieuwe ‘soccer’ Data Science Escape Room, waarover binnenkort meer.

Stay tuned! Volg de laatste programma updates op de SAS Analytics Forum website of via #SASFNL19.
Be Curious en laat je in één dag bijpraten over de laatste trends in analytics, AI, machine learning, data science en cloud. Schrijf je nu in.




Partners