10-04-2019

SQream kondigt ondersteuning aan voor NVIDIA DGX-2

Deel dit bericht

SQream heeft ondersteuning aangekondigd voor NVIDIA DGX-2. SQream ontwikkelt en verkoopt SQream DB, een GPU-versneld datawarehouse dat is ontworpen  voor snelle analyse van enorme data stores.

Met SQream DB kunnen bedrijven snel en eenvoudig enorme hoeveelheden data voor analyse laden in de terabyte tot petabyte range, waarbij op deze volumes sneller BI-inzichten worden gegenereerd dan bij elke andere data store. SQream DB biedt al ondersteuning voor NVIDIA DGX-1 en de toegevoegde ondersteuning voor NVIDIA DGX-2 zal klanten in staat stellen om zeer grote datastores nog sneller te laden en te analyseren.

NVIDIA DGX-2 is het eerste 2 petaFLOPS-systeem dat 16 volledig onderling verbonden GPU's combineert voor tien keer de prestaties van een 8-GPU-systeem. Het wordt ondersteund door NVIDIA DGX-software die grootschalig versnelde implementatie en vereenvoudigde operaties mogelijk maakt.

SQream DB-klanten kunnen vertrouwen op de NVIDIA DGX-2 high-throughput analytische pijplijnen, van invoer naar query voor analyse van historische data, trends-identificatie, fraudedetectie, en outlier detection. Gebruikers kunnen uitgebreide proactieve analytische pipelines bouwen op zeer grote hoeveelheden data door de combinatie van SQream DB met andere GPU-versnelde machine learning en artificial intelligence frameworks zoals TensorFlow en H2O.

Partners