15-04-2019

MarkLogic wordt MuleSoft Technology Partner

Deel dit bericht

MarkLogic is toegetreden tot het MuleSoft Technology Partner Program. Daarnaast heeft MarkLogic bijgedragen aan het partnerecosysteem door een MuleSoft Certified Connector ontwikkelen, die nu beschikbaar is in Anypoint Exchange.

Met MuleSoft Certified Connector kunnen klanten het ecosysteem van Anypoint-connectoren gebruiken om data uit vele bronnen in een MarkLogic Data Hub te integreren, waardoor een complete, end-to-end oplossing voor data-integratie ontstaat. Met de MarkLogic Data Hub kunnen organisaties een uniform 360-graden overzicht van hun data realiseren. Het MarkLogic Data Hub-platform vereenvoudigt data-integratie door data zonder wijzigingen uit verschillende systemen te laden en deze te harmoniseren in één uniform platform met ingebouwde zoekfunctionaliteit en ACID-transacties.

Het MuleSoft Technology Partner Program bestaat uit softwareleveranciers van zowel functionele toepassingen zoals CRM, marketingautomatisering, HCM- en financiële systemen als in sectoren als de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, retail en overheid. Technologiepartners maken gebruik van het Anypoint Platform van MuleSoft om de implementatietijd te verkorten, klantervaringen te verbeteren en innovatie te stimuleren.

Company:

MarkLogic

Partners