10-04-2019

Atos en Google Cloud introduceren lab voor kunstmatige intelligentie in Frankrijk

Deel dit bericht

Atos en Google Cloud hebben een gezamenlijk Frans laboratorium voor kunstmatige intelligentie ingewijd. Dit laboratorium, opgezet als onderdeel van de wereldwijde samenwerking tussen Atos en Google Cloud, stelt klanten, bedrijven en openbare organisaties in staat praktische gevallen te identificeren, waarvoor AI innovatieve en effectieve oplossingen zou kunnen bieden.

Via dit laboratorium wil Atos helpen met AI-oplossingen in Europa. In haar cloud- en hybride cloud-datacenters zorgt het bedrijf voor de beveiliging van zowel de data als de verwerking ervan, evenals de naleving van de Europese verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens. Het laboratorium omhelst een ruimte voor lesgeven en experimenteren en verwelkomt Franse en Europese klanten om concrete use-cases te definiëren waarvoor AI-algoritmen krachtige oplossingen kunnen bieden.

In april 2018 ging Atos een unieke wereldwijde samenwerking aan met Google Cloud voor het versnellen van de creatie van veilige hybride cloudoplossingen, gegevensanalyse, machine learning, en de connected werkomgeving. Het partnerschap omvat de opening van drie AI-laboratoria over de hele wereld - in Londen, Dallas en de regio Parijs.

Partners