27-03-2019

H2O.ai biedt Automatic Machine Learning op IBM Cloud Private

Deel dit bericht

H2O.ai heeft de beschikbaarheid aangekondigd van H2O open source en H2O Driverless AI, een automatisch machine learning platform, op IBM Cloud Private. H2O.ai technologieplatforms op IBM Cloud Private (ICP) bieden klanten een keuze aan implementatiemodellen om AI-inzichten te verkrijgen. Tezamen kunnen H2O.ai-technologieën op ICP de workloads en use cases aan zoals betere creditscoring, risicoanalyse, fraudepreventie, klantpersonalisatie en -targeting, supply chain-optimalisatie en meer.

IBM en H2O.ai hebben hun samenwerking in juni 2018 aangekondigd om zakelijke klanten geavanceerde mogelijkheden te bieden, die speciaal zijn ontworpen voor machine learning-workloads. IBM levert het Driverless AI advanced automatic machine learning platform voor IBM Power Systems.

De integratie tussen H2O.ai en IBM Cloud Private (ICP) brengt intuïtieve, geautomatiseerde machine learning van H2O.ai samen met de kracht van ICP om de waarde van data op nieuwe manieren te ontsluiten. Gebruikers kunnen nu toepassen:
• Provision: installeer en configureer reken- en gegevensbronnen
• Monitor: bekijken en beheren van resource allocation
• Analyze: schaalbare inzichten op aanvraag
• Infuse: automatiseer en schaal intelligence
• Deploy: implementeer en monitor modellen in productiefase

H2O.ai is aanbieder van open source AI met als missie om AI voor iedereen beschikbaar te krijgen.

Partners