26-03-2019

DataStax kondigt Stax Awards aan

Deel dit bericht

DataStax, leverancier van een op Apache Cassandra gebouwde cloud database, heeft de Stax Awards (Staxies) aangekondigd. De Stax Awards erkennen klanten die technologische innovatie en enorme bedrijfsresultaten leveren met DataStax. De awards worden op 22 en 23 mei 2019 gepresenteerd tijdens DataStax Accelerate.

Steve Rowland, EVP van DataStax, is verheugd om de Stax Awards te starten om innovaties te erkennen die klanten met DataStax behalen. ”We moedigen alle klanten van DataStax aan deel te nemen aan wat nog vele jaren een plezierige en opwindende competitie zal worden. Onze klanten gebruiken transactionele gegevens om echt toonaangevende toepassingen te ontwikkelen. We zijn verheugd om alle inzendingen te lezen en het beste van de beste use cases, apps en innovaties te honoreren."

Om in aanmerking te komen voor de 2019-awards moeten klanten actief DataStax Enterprise, DataStax Distribution of Apache Cassandra en/of DataStax Managed Cloud gebruiken. De deadline voor het indienen van inzendingen moet voor 30 april 2019 zijn ontvangen via het aanmeldingsformulier. De awards worden op 22 en 23 mei 2019 gepresenteerd en publiek bekend gemaakt tijdens DataStax Accelerate. Zodra de inzendingstermijn sluit, bepaalt een panel van juryleden, waaronder Adrian Bridgwater, Reporter bij Computer Weekly, Ed Targett, redacteur bij Computer Business Review, en James E. Curtis, Senior Analyst, Data, AI & Analytics bij 451 Research, een winnaar en runner-up voor elke categorie.

Er worden prijzen toegekend in de volgende categorieën:
• De Best Use of DataStax in a Hybrid/Multi-Cloud Environment Award erkent bedrijven die DataStax Enterprise hebben ingezet bij meerdere cloudproviders of in een hybride cloudomgeving.
• De Modern Applications Powered by DataStax Award toont bedrijven die transformerende applicaties bouwen die contextueel, realtime, gedistribueerd en schaalbaar zijn bovenop DataStax.
• De Promising Innovation Award belicht klanten die innovatieve projecten plannen die de manier waarop ze data op een bedrijfskritieke manier gebruiken fundamenteel veranderen.

Daarnaast zal DataStax Partner Awards tijdens DataStax Accelerate presenteren. De Partner Awards worden gegeven in drie categorieën: Solution Partner of the Year, Emerging Partner of the Year en Technology Partner of the Year.

Meer informatie over de Stax Awards.

Company:

Datastax

Partners