18-03-2019

eHealth Exchange implementeert InterSystems HealthShare

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat het bedrijf is gekozen door de eHealth Exchange, het grootste landelijke gezondheidsinformatienetwerk in de Verenigde Staten dat de publieke en private sector verbindt, als de technologiepartner die de nieuwste uitbreidingsplannen van het netwerk aandrijft. Het netwerk zal InterSystems HealthShare implementeren om de eerste uitbreidingen te helpen realiseren.

De eHealth Exchange stelt federale instanties, 75 procent van de Amerikaanse ziekenhuizen en tienduizenden klinieken in staat om patiëntendossiers te delen om patiënten beter te behandelen en zorg te coördineren. De eHealth Exchange ondersteunt ook de rapportage van volksgezondheid, kwaliteitsrapportering, en invaliditeits- en verzekeringsbepalingen. Het netwerk vierde zijn tienjarig jubileum door InterSystems HealthShare aan te nemen om zijn informatie-uitwisseling te versterken, netwerkuitbreiding te versnellen en nieuwe gebruikscasussen te introduceren.

HealthShare is een reeks van verbonden gezondheidsoplossingen die aanbieders, patiënten en verzekerden verenigt met een uniform gezondheidsdossier en analyses die het hele zorgtraject omspannen. HealthShare integreert data van verschillende gezondheidsinformatiesystemen en geeft zorgteams een compleet beeld van patiënten.

Betere connectiviteit
Don Woodlock, VP HealthShare bij InterSystems, is zeer verheugd dat HealthShare het groter wordend ecosysteem voor de eHealth Exchange zal versterken. “Naarmate de deelnemers aan eHealth Exchange blijven groeien - in aantal en leden - zijn de schaalbaarheid, duurzaamheid en prestaties van HealthShare zeer geschikt om het nationale netwerk te laten groeien. Door betere connectiviteit te bieden tussen alle typen leveranciers en de patiënten die ze bedienen, krijgen we allemaal een gedeeld gemeenschappelijk doel: een uniforme kijk op de patiënt en een meer betrokken en aantrekkelijker gezondheidszorgsysteem."

InterSystems werkt samen met enkele van de grootste gezondheidsinformatieplatforms van de Verenigde Staten om te dienen als de onderliggende technologie achter de netwerken, waaronder Healthix, Manifest MedEx, New York Care Information Gateway en North Carolina Department of Information Technology's NC HealthConnex.

Partners