15-03-2019

Yellowfin 8.0.1 integreert met Tableau, Qlik en Power BI

Deel dit bericht

Yellowfin kondigt de release van Yellowfin 8.0.1 aan. De nieuwe release biedt volgens het bedrijf aanzienlijke verbeteringen in bruikbaarheid, prestaties en beheer voor klanten en partners, zodat ze sneller en veiliger inzichten kunnen beheren en ernaar kunnen handelen.

De release van 8.0.1 is volgens Brad Scarff, CTO bij Yellowfin, een belangrijke upgrade voor de analytische gebruikerservaring bij gebruik van de augmented analytics-mogelijkheden van Yellowfin. "We willen het voor analisten en zakelijke gebruikers gemakkelijker maken inzichten te beheren en erop te reageren. De nieuwste Yellowfin-release verbetert aanzienlijk het vermogen van gebruikers om te beheren, beslissingen te nemen en te reageren op inzichten."

Yellowfin Signals is verbeterd met de toevoeging van Signal Actions. Acties zorgen voor een betere governance van de geautomatiseerde inzichten die met Yellowfin Signals worden gegenereerd door gebruikers toe te staan ​​een eigenaar toe te kennen, het signaal aan iemand toe te wijzen om aan te werken en het signaal te delen voor analyse door anderen. Yellowfin heeft ook geautomatiseerde kleurcodering aan de signalen toegevoegd, zodat deze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd als positieve of negatieve veranderingen. Dit betekent dat bijvoorbeeld een vermindering van klantverloop zou worden geïdentificeerd als een positieve verandering met blauwe, in plaats van oranje, kleurcodering.

Nieuw plugin-framework
De meest opvallende toevoeging aan Yellowfin Stories is een nieuw plugin-framework dat integratie met andere platforms mogelijk maakt, inclusief het inbedden van live en interactieve rapporten vanuit Qlik, Tableau en Power BI. Hierdoor kunnen organisaties een verhaal vertellen over data die zich in meerdere BI- en analysetools bevinden voor een meer holistisch inzicht in het bedrijf. Een andere nieuwe Stories functie is de mogelijkheid om vanuit een verhaal rapporten te maken en te bewerken, zodat de gebruikersworkflow volledig is geïntegreerd.

"De gebruikersworkflow is cruciaal voor de acceptatie van analyses en BI-tools", stelt Scarff. "Wanneer analisten en zakelijke gebruikers gemakkelijk kunnen samenwerken om inzichten in de gegevens naar de business te brengen, zie je dat de business datacentrisch wordt. De nieuwste versie van Yellowfin stelt alle analytische gebruikers in staat om snel op een intuïtieve manier inzicht te krijgen en te delen."

Partners