07-03-2019

Dataiku brengt versie 5.1 uit in aanloop naar Enterprise AI

Deel dit bericht

Dataiku heeft de laatste versie onthuld van haar softwareplatform Dataiku 5.1. Deze innovatieve release biedt upgrades voor gebruikerservaringen, aangepaste codeerervaring, naleving van de regelgeving. Volgens Dataiku kunnen bedrijven hun AI-mogelijkheden sneller laten groeien en toch deugdelijke governance handhaven.

De release van Dataiku 5.1 volgt snel na de release van Dataiku 5 in september 2018, en het bedrijf is van plan om dit momentum voort te zetten in 2019 met meer nieuwe functies om bedrijven concurrerend te houden in de race naar Enterprise AI.

Enkele van de hoogtepunten van Dataiku 5.1 zijn:
Betere UX: Dataiku 5.1 biedt gebruiksgemak met nieuwe projectduplicatiemogelijkheden. Gebruikers kunnen nu eenvoudig analytics workflows van het ene project naar het andere kopiëren en hergebruiken en een analyseproject met honderden databronnen bouwen.
Smooth Coding Experience: Met Dataiku 5.1 kunnen coders naadloos samenwerken in geïntegreerde ontwikkelomgevingen als RStudio, PyCharm, VSCode, SublimeText.
Framework for Governance and Control: Organisaties kunnen data governance naar een hoger niveau tillen met het robuuste GDPR-raamwerk van Dataiku 5.1. Beheerders kunnen beleidsregels instellen die het gebruik van privédata voor modellering beperken en het gebruik van persoonlijke gegevens in het algemeen volgen.

Enterprise AI transformeert volgens Dataiku snel de efficiëntie en complexiteit van datamogelijkheden voor bedrijven. Met Dataiku kunnen organisaties eenvoudig krachtige, door machine learning gevoede applicaties maken op één enkel samenwerkingsplatform.

Partners