07-03-2019

ScaiData treedt toe tot Google Cloud Partner-programma

Deel dit bericht

ScaiData heeft aangekondigd dat het als technologiepartner is toegetreden tot het Google Cloud-partnerprogramma. Bovendien is ScaiData's aanbod, het ScaiPlatform, nu beschikbaar op de Google Cloud Platform (GCP) Marketplace, waarmee Google Cloud-klanten hun Google Cloud SQL-data kunnen analyseren en beheren. Het ScaiPlatform is gebouwd en ontworpen voor bedrijven die behoefte hebben aan een krachtig, betaalbaar real-time data analytics- en beheertool voor hun SQL-databronnen en Google Cloud SQL.

Als Google Cloud-partner biedt ScaiData klanten de mogelijkheid om gratis aan de slag te gaan met Business Intelligence, SQL-databasebeheer en rapportage in de cloud. Belangrijkste kenmerken zijn:
• Real-time gegevensanalyse: maak met een paar klikken dashboards en rapporten, vergelijk tussen verschillende segmenten. ScaiPlatform toont de meest recente resultaten van de database en data worden niet in een cache gezet.
• Gecentraliseerd, eenvoudig te gebruiken platform bovenop SQL-databronnen: via de gebruikersinterface van ScaiPlatform en zonder enige codering, kunnen zowel technische als niet-technische gebruikers standaard SQL-bewerkingen uitvoeren (create, update, delete, etc.) en data importeren en exporteren. Daarnaast kunnen met de ingebouwde gebruiksvriendelijke console meer complexe ad hoc query's worden uitgevoerd en kunnen views worden opgeslagen in de database.
• Snelle implementatie: binnen enkele minuten kan men beginnen ​​met verkennen en analyseren van data.

Het ScaiPlatform voor 2 gebruikers is gratis op GCP.
Meer informatie: ScaiData

Partners