Pizzasessie Analytics4Business One
(28-03-2019)

Deel dit bericht

Wilt u met Power BI meer waarde halen uit SAP BusinessOne? Met de bewezen oplossing Analytics4Business One verhoogt u het rendement van uw organisatie. Succes verzekerd. U rapporteert en consolideert automatisch over meerdere administraties. Overzichtelijk te delen in hapklare stukken, zo eenvoudig als bij een pizza Quattro Stagioni. Speciaal voor SAP BusinessOne gebruikers organiseert Ensior op donderdag 28 maart aanstaande een informatieve en smakelijke pizzasessie.

Analytics4Business One
Direct inzicht in ieder aspect van uw organisatie, wie wil dat niet? Voor SAP BusinessOne klanten heeft Ensior een ‘kant en klare’ BI-omgeving, gebaseerd op Microsoft BI. Hiermee verkrijgt u zelfstandig diep inzicht in uw processen, met kostenbesparende analyses, uw maandrapportage of verbluffende dashboards. De oplossing is gebaseerd op de vertrouwde technologie van Microsoft BI, zoals Power BI. De rapportages en dashboards kunt u ook mobiel gebruiken, en de gegevens zijn rechtstreeks beschikbaar in Excel. In plaats van tijdrovende data extracties en foutgevoelige bewerkingen kunt u direct zelf snel en eenvoudig aan de slag

Hoger rendement bij Translas m.b.v. Analytics4BusinessOne
Als internationaal producent van lasapparatuur had Translas B.V. sterke behoefte aan inzicht in voorraadbeheersing en resource maximalisatie. Dit vereist o.a. het combineren en visualiseren van historische data uit SAP BusinessOne en overige systemen. Met de bewezen oplossing Analytics4Bussiness One van Ensior realiseert Translas niet alleen hogere bezettingsgraden maar ook rendement optimalisatie. De activiteiten van haar overzeese deelnemingen kunnen nu ook beter worden gemonitord en aangestuurd. Wilt u uw rendement ook verhogen m.b.v. eenvoudige analyses? Mis dan de kennissessie niet op 28 maart!

Benieuwd naar de oplossing? Bekijk alvast dit filmpje over Analytics4Business One.

Programma donderdag 28 maart 2019
16:00 – 17:00 Ontvangst
17:00 – 17:30 Presenatie Analytics4BusinessOne
17:30 – 18:15 Demo Analytics4BusinessOne
18:15 – 18:30 Pauze
18:30 – 19:00 Customerstory Translas B.V.
19:00 – 19:30 Pizza

Locatie
Ensior B.V.
Hoofdstraat 91, Driebergen

Kosten
Deelname is geheel kostenloos en de pizza wordt u gratis aangeboden.

Aanmelden

Partners