22-02-2019

SAS benoemd als Best Workplace in Technology

Deel dit bericht

Dankzij een innovatieve en creatieve cultuur is SAS door Great Place to Work gerangschikt als een van de beste werkplekken in technologie. Met een toegenomen vraag naar werknemers in de groeiende technologiebedrijfstak, blijft de concurrentie hevig om gekwalificeerd talent aan te trekken en te behouden. Vanaf het begin heeft de werkcultuur van SAS met succes werknemers geïnspireerd en gemotiveerd.

Het consistente succes en de geschiedenis van tevreden klanten van SAS is het resultaat van geëngageerde werknemers. De ondersteuning van werknemers zodat ze zich creatief en productief voelen genereert een innovatieve cultuur die technologie ontwikkelt om zakelijke problemen op te lossen. SAS biedt werknemers ook veel ontwikkelingskansen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun carrière verder uit te bouwen, terwijl ze deelnemen aan projecten met de nieuwste technische trends. SAS geeft ook prioriteit aan de gezondheid en het welzijn van werknemers door te investeren in een scala aan diensten en programma's en zoals werk/leven-balans, kinderopvang, gezondheidszorg en fitness en moderne werkruimten.

"De bedrijven die op de lijst van Best Workplaces in Technology van 2019  staan, bieden dynamische, flexibele en transparante werkplekken", aldus Michael C. Bush, CEO van Great Place to Work. "Deze bedrijven creëren een cultuur die medewerkers uitnodigt om te innoveren, waardoor hun bedrijf een concurrentievoordeel krijgt en het unieke potentieel van elk individu wordt gerealiseerd."

Om de lijst Best Workplace in Technology te bepalen, analyseerde Great Place to Work de reacties van meer dan 220.000 werknemers in techn-industrie. Medewerkers reageerden op meer dan 60 enquêtevragen waarin ze hun werkgever anoniem beoordeelden. Great Place to Work is een wereldwijd bedrijf voor analyse en consultancy dat bedrijven helpt betere bedrijfsresultaten te behalen door zich te concentreren op de werkplekcultuur.

Tags:

Analytics

Company:

SAS

Partners