21-02-2019

InterSystems IRIS for Health Data Platform beschikbaar bij grote cloudproviders

Deel dit bericht

InterSystems heeft de beschikbaarheid aangekondigd van het InterSystems IRIS for Health Data Platform op de Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure marketplaces. Met toegang tot het InterSystems unified data platform op deze drie grote cloudproviders, hebben ontwikkelaars en klanten de flexibiliteit om de applicaties voor de toekomst van de zorg snel te bouwen op het platform van hun keuze.

InterSystems IRIS for Health biedt de mogelijkheid om een dataplatform te gebruiken dat analyse en transactieverwerking combineert met native interoperabiliteit voor alle gegevenstypes. Wereldwijd worden meer dan een half miljard gezondheidsdossiers beheerd door oplossingen die zijn gebouwd op InterSystems-technologie. Met de mogelijkheid om snel zowel heterogene gegevens als snelle gegevens te schalen en te beheren, versnelt InterSystems IRIS for Health de ontwikkelingscycli om aan de eisen van de moderne gezondheidszorgorganisatie te voldoen.

InterSystems IRIS for Health is gespecialiseerd in een snelle ontwikkeling van applicaties om kritieke zorgdata te beheren. Het platform biedt een uitbreidbare FHIR-repository en uitgebreide REST API's om de basis te leggen voor de ontwikkeling van moderne gezondheidszorgtoepassingen.

Tags:

Zorg, eHealth

Company:

InterSystems

Partners