20-02-2019

MicroStrategy door Dresner benoemd tot Technology Innovation Leader

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft aangekondigd dat het door onderzoeksbureau Dresner Advisory Services is erkend met vier Technology Innovation Awards. Dit is het tweede jaar waarin microStrategy awards heeft gewonnen in de reeks Wisdom of Crowds marktrapporten.

Howard Dresner, oprichter en chief research officer bij Dresner Advisory Services, beschouwt MicroStrategy als consistente winnaar in de Technology Innovation Awards. “Dit jaar behaalden ze dit onderscheid in twee keer zoveel categorieën als vorig jaar. We feliciteren MicroStrategy voor het winnen van vier awards in het Technology Innovation-programma van dit jaar." CEO Michael Saylor van MicroStrategy is blij met deze erkenning. “Het bevestigt onze missie van het omvormen van elk bedrijf tot een Intelligent Enterprise. MicroStrategy 2019 levert moderne analyses op een open en uitgebreid enterpriseplatform. Organisaties kunnen ons recente platform implementeren om bedrijfsresultaten te genereren met Federated Analytics, Transformational Mobility en HyperIntelligence."

MicroStrategy werd bekroond voor het technologisch leiderschap 2018 in de volgende categorieën:
• Geïntegreerde BI - de technologische mogelijkheid om Business Intelligence functies op te nemen als inherent onderdeel van een andere toepassing.
• Locatie-intelligentie - waarbij locatie of geografie de primaire dimensies zijn die voor analyse worden gebruikt en voornamelijk worden uitgevoerd door datapunten te bekijken op een interactieve kaart.
• IoT Intelligence - technologie om Internet of Things data te analyseren via een netwerk van fysieke objecten zoals elektronica, temperatuurregelaars, auto's en sensoren in elke categorie van consumenten- en industriële apparaten.
• Collective Insights - inzichten uit BI-gegevens in combinatie met collaborative- en governancemogelijkheden om gedeelde besluitvorming op een beheerde manier mogelijk te maken.

Steekproef onder eindgebruikers
Het jaarlijkse Dresner Technology Innovation-programma kent awards toe aan de leveranciers die behoren tot de top-drie in een van de negen Wisdom of Crowds Series of Market Studies. De onderzoeken - en de resulterende Wisdom of Crowds themarapporten - zijn gebaseerd op rankings met een grote wereldwijde steekproef onder eindgebruikers van Business Intelligence- en Analytics-toepassingen.

Deze award is de meest recente in een reeks branche-erkenningen voor MicroStrategy, dat al eerder Dresner Advisory Services 2017 Technology Innovation Awards ontving in de categorieën van embedded BI en Big Data Analytics. Onlangs is MicroStrategy door Ventana Research benoemd als Overall Value Index Leader.

Meer informatie: MicroStrategy

Partners