18-02-2019

Qlik voor negende keer in Gartner Leaders Quadrant Analytics & BI Platforms

Deel dit bericht

Qlik maakt bekend dat het door Gartner is gepositioneerd in het Leaders Quadrant van de Magic Quadrant voor Analytics en Business Intelligence Platforms. Dit is het negende achtereenvolgende jaar dat Qlik is gepositioneerd in het Leaders Quadrant.

“Qlik blijft investeren in de ondersteuning van klanten om de meest complexe uitdagingen met data aan te gaan. Zo helpen wij hen bij de transformatie die nodig is om competitief te zijn in de digitale wereld. Dankzij de groei van ons bedrijf en onze sterke financiële resultaten kunnen we blijven investeren in nieuwe end-to-end data- en analyticsoplossingen voor onze klanten”, zegt CEO  Mike Capone van Qlik. “Recent hebben we de overname afgerond van de CrunchBot AI-technologie waarmee we de mogelijkheden van onze cognitieve- en conversatieanalyses verder uitbreiden.”

Qlik heeft klanten meer mogelijkheden gegeven om twee belangrijke bronnen te benutten. Dankzij geïntegreerde analytics en Qlik Core kan de IoT-data uit alle hoeken van de organisatie die voorheen ongebruikt werd, nu toegepast worden. Daarnaast is de toegenomen hoeveelheid algemene data in de organisatie nu ook een bron voor snellere en impactvollere beslissingen dankzij de verbeterde datageletterdheid.

Partners