18-02-2019

Pegasystems koopt BI- en datavisualisatiemogelijkheden van Infruid Labs

Deel dit bericht

Pegasystems heeft de assets gekocht van Infruid Labs, een softwarebedrijf in business analytics en datavisualisatie. De geïntegreerde Business Intelligence- en Datavisualisatiemogelijkheden moeten bestaande Pega-oplossingen verrijken. Voor klanten betekent de acquisitie dat zij hun data uit Pega-applicaties eenvoudiger kunnen visualiseren en interpreteren.

Veel organisaties worstelen met de juiste interpretatie van de grote hoeveelheden data waarover ze beschikken. De BI- en datavisualisatiemogelijkheden van Infruid Labs zijn volledig geïntegreerd binnen de Pega-omgeving en helpen Pega-klanten om op een complete, gestroomlijnde manier hun data visueel te interpreteren, zonder hiervoor een aparte BI-applicatie aan te spreken. Hierdoor kunnen gebruikers verborgen patronen ontdekken om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Data vormen volgens Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics bij Pegasystems, de sleutel tot elke bedrijfsstrategie. “Maar veel organisaties hebben niet de juiste tools in huis om inzicht te krijgen en te begrijpen wat voor hen werkt en wat niet. Met deze overname kunnen Pega-klanten nog meer waarde uit hun data halen via een gebruiksvriendelijke visuele interface die direct resultaat oplevert. Hierdoor kunnen organisaties hun focus vasthouden op het ontwikkelen van strategieën die het beste zijn voor hun bedrijf en klanten."

Partners