14-02-2019

BMC breidt partnerschap met IBM uit met aankondiging BMC Helix op IBM Cloud

Deel dit bericht

BMC heeft aangekondigd de samenwerking met IBM uit te breiden. Een cognitieve samenwerking is in 2017 geïntroduceerd, waarbij AI-technologieën van IBM Watson naadloos werden geïntegreerd in BMC Helix, de cognitive service management-oplossing van BMC. De BMC Helix-oplossing wordt nu uitgebreid met de toevoeging van een insight-engine van IBM en clouds naar keuze, waaronder IBM Cloud.

Met de toevoeging van een insight engine van IBM breidt BMC de cognitieve mogelijkheden van de BMC Helix-oplossing uit, door cognitieve inzichten te verspreiden over gestructureerde en ongestructureerde kennisbanken voor klanten om hun servicevaring aanzienlijk te verbeteren. Volgens Nayaki Nayyar, President Digital Service Management bij BMC, zijn de keuzemogelijkheden van BMC Helix een sterk punt. "Met BMC Helix verkrijgt u de mogelijkheid om de cloud te kiezen die u wilt en met de kracht van IBM Watson kunnen we de cognitieve service-ervaringen van de toekomst bieden.”

Door BMC Helix op het IBM Cloud-platform aan te bieden, kunnen bedrijven BMC Helix op hun favoriete cloud uitvoeren - inclusief IBM Cloud, Azure, AWS en BMC Cloud - waardoor efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd om snelheid, schaalvoordelen en kostenbesparingen te realiseren.
Naarmate enterprise-acceptatie van AI versnelt en klanten op zoek zijn naar multi-cloud voor flexibiliteit en wendbaarheid, is het volgens IBM van cruciaal belang dat organisaties Watson kunnen gebruiken voor al hun data. “Ongeacht of de data zich in private clouds, public clouds, of on-premise bevinden. Onze samenwerking met BMC geeft organisaties de mogelijkheid om IBM's AI en hybride cloudmogelijkheden te gebruiken om inzicht te verkrijgen in hun data”, aldus Beth Smith, General Manager IBM Watson.

Naar verwachting is de BMC Helix-oplossing later dit jaar beschikbaar voor de IBM Cloud.

Company:

BMC, IBM

Partners