14-02-2019

Talend introduceert data-integratie met Microsoft Azure SQL Data Warehouse

Deel dit bericht

Talend kondigt aan dat Stitch Data Loader ondersteuning biedt aan Microsoft Azure's SQL Data Warehouse. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig en snel data te verplaatsen naar een flexibel en veilig cloud datawarehouse. De speciaal gebouwde integratie is per direct beschikbaar en kan snel data van veelgebruikte bronnen importeren.

Stitch Data Loader kan data uit meer dan 90 bronnen binnen een paar minuten naar Microsoft Azure SQL Data Warehouse verplaatsen. De nieuwe connector ondersteunt Azure Blob Storage en PolyBase om data naar de Azure Cloud te verplaatsen en snel in het Azure SQL Data Warehouse te laden. Transformatie van het datatype tussen bron en bestemming, schema changes, security en bulk loading worden automatisch afgehandeld door Stitch Data Loader. Een flexibele planner biedt gebruikers de mogelijkheid om hun cloud data continu up-to-date te houden met behulp van ingebouwde replicatietoepassingen.

Automatisch geschaald
Organisaties kunnen met enkele klikken eenvoudig data importeren en opschalen met Stitch Data Loader via een soepel proces dat eenvoudig uitgeprobeerd kan worden en waarin aankopen gedaan kunnen worden zonder tussenkomst van salesvertegenwoordigers en zonder contract voor de lange termijn nodig is. Met de gratis versie van Stitch Data Loader kunnen gebruikers per maand 5 miljoen rijen - uit een grote hoeveelheid veelgebruikte databronnen - in Azure SQL Data Warehouse laden. Stitch Data Loader verbindt met SaaS-toepassingen, databases en cloud databronnen zoals Google AdWords, Facebook Ads, MySQL, Salesforce en Stripe. Het biedt eveneens ondersteuning voor het importeren van grote hoeveelheden data voor analytics, business intelligence, machine learning en datawetenschap. Ook wordt er automatisch geschaald wanneer het datavolume groeit, zonder dat hiervoor extra configuratie, implementatie of onderhoud nodig is.

Talend Data Fabric
Azure SQL Data Warehouse is een cloud analyticsplatform met gescheiden opslag en computing, waardoor het de flexibiliteit biedt oplossingen te implementeren die voldoen aan specifieke zakelijke behoeften. Ook biedt dit voor gebruikers de mogelijkheid om taken uit te voeren of stop te zetten terwijl de opslag van data ongewijzigd blijft. Klanten betalen dan ook alleen voor computingtijd en de middelen die ze hebben gebruikt.

Stitch Data Loader is een onderdeel van de Talend Data Fabric, een suite van cloudapplicaties, ontwikkeld om klanten te helpen om dat en inzichten te verzamelen, beheren, transformeren en delen. Klanten van Talend kunnen Stitch Data Loader gebruiken om een start te maken met het verzamelen van data, in de wetenschap dat Talend ondersteuning kan bieden bij data-integratie. In aanvulling op Azure SQL Data Warehouse biedt Talend Cloud Azure connectors aan voor Azure Table Storage, Azure Blob Storage, Azure Queue Storage, Azure Data Lake Store en Azure Cosmos DB.

Partners