08-02-2019

QNH Consulting en ilionx samen verder als ilionx

Deel dit bericht

De onlangs gefuseerde IT-dienstverleners QNH Consulting en ilionx zijn per ingang van 4 februari 2019 samen verder gegaan onder de naam ilionx. Hiermee worden de twee organisaties verweven tot een middelgrote IT-dienstverlener. Dit betekent voor opdrachtgevers dat er door het toevoegen van expertisegebieden en resources beter aan de groeiende vraag kan worden voldaan.

Het nieuwe ilionx neemt als middelgrote IT-dienstverlener een unieke plaats in tussen de grote system integrators en de kleine specialistische partijen. Het nieuw gevormde bedrijf heeft zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen.

Met 900 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Hasselt (BE), kan ilionx opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen. Tegelijkertijd maakt zij gebruik van de aanwezige expertise op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. Vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van ruim 110 miljoen euro. In het nieuwe jaar streeft ilionx opnieuw naar het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod.

Wiebe de Boer, CEO van ilionx licht toe: “Ik ben enorm trots dat we deze stap gezamenlijk hebben gezet en dat daardoor twee succesvolle organisaties als één krachtig bedrijf verder gaan. We gaan als advies- en implementatiepartner het beste van beide benutten en inzetten voor onze opdrachtgevers, zodat zij in staat worden gesteld om voorop te lopen in digitale transformatie.”

Partners