07-02-2019

MicroStrategy toont Enterprise Intelligence-oplossingen tijdens MicroStrategy World 2019

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft tijdens MicroStrategy World 2019 een reeks platforminnovaties gepresenteerd aan duizenden productexperts, thought leaders en dataprofessionals. MicroStrategy World 2019 is de 22e jaarlijkse conferentie voor analyse en mobiliteit, die wordt gehouden in het Phoenix Convention Center. Met meer dan 160 sessies en 60 sprekers presenteerde de driedaagse conferentie tal van producten en live demonstraties over hoe analytics en mobiliteit de manier waarop mensen informatie gebruiken om bedrijfsresultaten te verbeteren, kan veranderen.

Tijdens MicroStrategy World 2019 is MicroStrategy 2019 getoond, het eerste en enige platform voor Federated Analytics, Transformational Mobility en HyperIntelligence, dat is ontwikkeld om van elk bedrijf een Intelligent Enterprise te maken. Het platform, het uitgebreide partnernetwerk en het dienstenaanbod van MicroStrategy zijn gericht op het vergroten van toepassing van analytics.

Snelheid van het licht
De digitale transformatie gaat met de snelheid van het licht, constateert Marge Breya, Senior Executive VP en CMO bij MicroStrategy Incorporated. “Het is voor elke organisatie die probeert een Intelligent Enterprise te worden, van vitaal belang dat ze een plan en de vereiste technologische basis hebben om te concurreren en aan top te blijven. Onze MicroStrategy World 2019-deelnemers zijn bedrijven die wij als enkele van de grootste pioniers ter wereld beschouwen. Deelnemers kunnen de volgende generatie innovaties in analytics en mobiliteit tijdens MicroStrategy World 2019 van nabij bekijken en luisteren naar een reeks sprekers van marktleiders uit de voorhoede van analytics, mobility, AI, NLG, Internet of Things en machine learning."

Relevante contextuele inzichten
MicroStrategy 2019 is ontworpen om de eindgebruikerervaring te vernieuwen met innovatieve functies om de acceptatie van analytics door een breed scala van gebruikers in de hele onderneming te bevorderen. Het platform kan on-premise of op meerdere private en public cloudplatforms worden geïmplementeerd en is ontworpen om van elke onderneming een meer Intelligent Enterprise te maken met:
Federated Analytics. Deze categorie is gericht op analisten en data scientists, die hiermee lange-termijnbeslissingen mogelijk maken. Of het nu gaat om dossiers, dashboards, voorspellende modellen, rapportages voor projectprestaties, financiële overzichten of facturering, MicroStrategy 2019 is ontworpen om gebruikers te voorzien van betrouwbare analyse. Analisten die toegang hebben tot data met behulp van Excel, Power BI, Qlik of Tableau en data scientists die RStudio of Jupyter Notebook gebruiken, kunnen hun productiviteit verbeteren met het MicroStrategy 2019-platform voor betrouwbare, schaalbare, federated analytics.
Transformational Mobility. Deze categorie analytische toepassingen is gericht op de steeds mobieler werknemer en biedt organisaties meer manieren om snel mobiele productiviteits-apps voor verschillende bedrijfsfuncties en -rollen in te zetten. Gebruikers kunnen apps bouwen met behulp van mobiele dossiers, no-code drag-and-drop functies, en speciale ontwikkeling met behulp van XCode of JavaScript.
HyperIntelligence. Deze nieuwe categorie van analyses is ontworpen om de manier waarop mensen omgaan met informatie en antwoorden te vinden, te transformeren door naadloos intelligentie te leveren via zero-click-ervaringen. Met de HyperCard-toepassing kunnen gebruikers met Google Chrome over gemarkeerde woorden op websites en andere browsergebaseerde toepassingen zweven om onmiddellijk relevante contextuele inzichten naar voren te brengen. Met HyperIntelligence kunnen gebruikers ook API's inzetten om AI-toepassingen te ontwerpen en te implementeren die zero-click ervaringen bieden via stemassistenten, beeldherkenningsoftware en GPS-toepassingen.

De kern van MicroStrategy 2019 is de Enterprise Semantic Graph. Deze metadata laag van eigen fabrikaat levert een krachtige zakelijke woordenlijst en index voor een breed scala aan bedrijfsinformatie. Daardoor is het een krachtige methode om ongelijksoortige gegevensbronnen te consolideren en een enkele versie van de waarheid te leveren.

Meer informatie over MicroStrategy 2019.

Partners