29-01-2019

Kadenza en Snowflake sluiten partnership voor Nederlandse markt

Deel dit bericht

Kadenza is een strategische samenwerking aangegaan met Snowflake, leverancier van een cloud SQL-databaseserver. Met deze technologie kan Kadenza klanten een schaalbaar alternatief bieden voor hun bestaande datawarehouse-oplossing.

Volgens Kadenza merken veel bedrijven dat de grenzen van hun datawarehouse-oplossing bereikt zijn en zoeken ze een manier om te migreren naar een geïntegreerd cloudgebaseerd dataplatform dat flexibel kan meegroeien met zowel de bedrijfsambities als de technologische ontwikkelingen. Met Snowflake, een analytische database die is ontwikkeld voor onder andere Microsoft Azure en AWS, krijgen zij de beschikking over een zeer snelle database die nauwelijks beheer nodig heeft. Snowflake is schaalbaar van kleine implementaties tot bedrijfsbrede, gedistribueerde data-architecturen.

Naar de mening van directeur Jeroen Blankendaal van Kadenza past Snowflake precies in de visie die zijn bedrijf heeft op moderne data-architecturen en is het product een aanwinst in de dienstverlening. Volgens Blankendaal heeft Kadenza een jarenlange ervaring met ontwerp en implementatie van big data oplossingen op Microsoft Azure en AWS, en is daarom voor Snowflake een aantrekkelijke partner in Nederland.

Partners