17-01-2019

HAL24K geselecteerd voor Microsoft ScaleUp Program

Deel dit bericht

Data-science aanbieder HAL24K is geselecteerd voor het Microsoft ScaleUp Program. Het programma, voorheen bekend als Microsoft Accelerator, is opgezet om de groei te bevorderen van een select aantal innovatieve, enterprise-ready-bedrijven. De ondernemingen die deelnemen aan het Microsoft ScaleUp Program krijgen ondersteuning van Microsoft op het gebied van sales, marketing en technologie.

Microsoft neemt HAL24K in het programma op omdat het inziet dat het bedrijf met de juiste ondersteuning en toegang tot Microsoft-partners en -klanten de potentie heeft om zijn groei op wereldwijd niveau te versnellen. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft ScaleUp Program moeten bedrijven bovendien voldoen aan een aantal andere criteria. Zo moeten ze klaar zijn voor een Series A-venture-capital-financieringsronde.

Data intelligence direct operationeel inzetbaar
HAL24K onderscheidt zich van andere bedrijven in de markt door niet alleen machine learning en artificial intelligence (AI) in te zetten om complexe infrastructurele problemen op te lossen, maar door ook een end-to-end data-science-platform aan te bieden die klanten kunnen inzetten voor hun data intelligence.
HAL24K is ontwikkelaar en leverancier van het SaaS-platform Dimension, dat grotere organisaties in staat stelt om te profiteren van de voordelen van machine learning en AI. Het platform biedt data-science-componenten, die zowel historische als real-time datastromen integreren, analyseren en modelleren, om data intelligence oplossingen te bouwen en die direct operationeel in te zetten. Dat maakt Dimension een alomvattende data-science-platform die oplossingen van productiekwaliteit kan integreren in bestaande bedrijfssystemen.

Overheden en commerciële organisaties
Het sterke aanbod van HAL24K stelt het bedrijf in staat snel te groeien en een klantenbestand op te bouwen met zowel lokale en nationale overheden als commerciële organisaties op het gebied van water, verkeer en fleet- en assetmanagement. Dankzij deelname aan het Microsoft ScaleUp Program krijgt HAL24K toegang tot een groot aantal potentiële nieuwe afnemers, waaronder verschillende organisaties in de Fortune 500. Daarnaast kan het bedrijf rekenen op uitgebreide ondersteuning op technologisch gebied en contacten met Microsoft experts.

Partners