14-01-2019

SAS en Coursera overbruggen analytics-kenniskloof met SAS Programming Specialization

Deel dit bericht

SAS en Coursera hebben een aanbod aangekondigd dat werknemers in staat moet stellen hun kennis te verbeteren met hoogwaardige analytische vaardigheden. De SAS Programming Specialization is een startpunt om SAS-vaardigheden toe te passen op loopbanen in gebieden zoals analytics, data engineering, data science, business analytics en biostatistiek.

Het toekomstige succes van veel bedrijven, ongeacht hun omvang en sector, is afhankelijk van data. Naarmate de vraag naar analytische professionals toeneemt vinden mensen met vaardigheden in data-analyse, zoals SAS-programmering, carrièremogelijkheden in verschillende sectoren.
Analyse is volgens Sean O'Brien, Vice President of Education bij SAS, een essentieel onderdeel van de vierde industriële revoluti. ”Onze klanten zoeken actief naar talent om te kunnen concurreren in dit tijdperk van analytics. Het brede bereik van Coursera helpt cursisten over de hele wereld gemakkelijker om SAS-vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om vooruit te komen.”

SAS Base Programming Certification-examen
Een Coursera-specialisatie is een reeks verwante cursussen die ontworpen zijn om een ​​bepaald onderwerp onder de knie te krijgen. De SAS-specialisatie brengt cursisten van de basis tot wat ze nodig hebben om SAS-gecertificeerd te worden. Cursisten die de SAS Programming Specialization voltooien, verwerven de vaardigheden om het SAS Base Programming Certification-examen te behalen, een waardevolle referentie in alle sectoren.
Cursisten hebben toegang tot interactieve demo's en praktijkoefeningen met behulp van een gratis SAS-softwareomgeving. Ze kunnen fundamentele kennis en praktische ervaring opdoen voor loopbaantrajecten in data science en business analytics door bestaande datasets te analyseren.
Geïnteresseerden kunnen aan de slag met SAS op Coursera door de SAS Programming Specialization-pagina te bezoeken.
Het SAS Global Certification-programma is al lange tijd de standaard voor sectoren zoals banken, pharma en verzekeringen. Het programma werd in 1999 gelanceerd om SAS-vaardigheden en -kennis te valideren en heeft meer dan 165.000 SAS-referenties toegekend aan personen in 112 landen.

Coursera-specialisatie een van de vele manieren om SAS-vaardigheden op te bouwen
SAS biedt veel flexibele manieren voor studenten en volwassenen om SAS te leren, waaronder:
- De SAS Learning Subscription biedt e-learning, hulp van experts en performance-tracking om mensen te helpen bij het uittekenen van een pad naar succesvolle certificering.
- SAS University Edition en SAS OnDemand for Academicsi bieden professoren, studenten, onderzoekers en onafhankelijke cursisten gratis toegang tot SAS-software voor onderwijs en leren.
- Gratis e-learning en video tutorials zijn beschikbaar voor verschillende analytische onderwerpen.
- Het SAS Academy for Data Science online-programma biedt kennis over big data en data science en levert cursisten ervaring met geavanceerde analyses zoals machine learning, forecasting en optimalisatie.
- SAS heeft met hogescholen en universiteiten over de hele wereld samengewerkt om certificaatprogramma's in analytics en verwante disciplines te lanceren.

Partners