02-01-2019

Denodo biedt datavirtualisatie Test Drive op Microsoft Azure

Deel dit bericht

Denodo, aanbieder in datavirtualisatie, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een gratis Test Drive-omgeving op Microsoft Azure. Na de onlangs aangekondigde Test Drive op AWS, bieden de Denodo Test Drives gebruikers de mogelijkheid om snel en eenvoudig realtime data te leveren zonder replicatie en de voordelen van het gebruik van het Denodo Platform op Azure te verkennen. De Denodo Test Drives zijn gratis voor demonstratie-, onderwijs- en evaluatiedoeleinden.

De Test Drive is gebaseerd op Azure en laat gebruikers data ontdekken, verkennen, voorbereiden en openen in een gebruiksvriendelijke interface voor self-service BI. De Denodo Test Drive wil enkele van de meest urgente uitdagingen waarmee data scientists en data-analisten worden geconfronteerd, oplossen door hen in staat te stellen grote hoeveelheden gegevens te integreren ter ondersteuning van agile BI-, big data-analyse en web/cloud-integratie.

Denodo biedt een privé sandbox-omgeving met een voorgeconfigureerde oplossing die laat zien hoe datavirtualisatie flexibiliteit biedt voor self-service BI en analyse. In minder dan een uur ervaren gebruikers met behulp van een stapsgewijze handleiding hoe snel gebruik kan worden gemaakt van geavanceerde analyses met behulp van meerdere gegevensbronnen, zoals Microsoft SQL Data Warehouse, Azure Databricks, Azure Database for MySQL, Azure Data Lake en Azure Cosmos DB.

Meer informatie: Denodo Platform for Azure

Partners