10-12-2018

Snowflake kondigt algemene beschikbaarheid aan op Microsoft Azure in EMEA

Deel dit bericht

Snowflake Computing heeft de algemene beschikbaarheid van Snowflake op Microsoft Azure in Europa aangekondigd. De uitbreiding is het gevolg van stijgende vraag van klanten naar Snowflake on Azure in Europa, gekoppeld aan de wens van grote organisaties naar flexibiliteit bij het kiezen van een cloudplatform dat het beste aansluit bij hun bedrijf en klanten.

Snowflake maakt gebruik van Azure infrastructuurservices voor gegevensopslag en queryverwerking. Snowflake wordt bovendien geïntegreerd met Azure-services zoals Azure Data Lake Store en Microsoft Power BI. Het platform maakt ook gebruik van verschillende nieuwe functies, waaronder een snelle netwerkfunctie en soft-delete voor opslag. De implementatie van Snowflake op Azure biedt Europese klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de flexibele cloudstrategie die zij wensen. Deze uitbreiding blijft Snowflake-klanten ondersteunen met activiteiten in de EU die hun EU-gegevens lokaal willen houden. Lokale beschikbaarheid biedt klanten snelle, low-latency toegang tot hun data.

Corey Sanders, Corporate Vice President Azure Compute bij Microsoft, is blij met deze aankondiging. "In september lanceerde Snowflake met succes Microsoft Azure in de VS. Nu ben ik verheugd om de introductie van Snowflake in Europa aan te kondigen, zodat Europese klanten dezelfde uitstekende gebruikerservaring van Snowflake op Microsoft Azure kunnen ervaren. Door deze samenwerking zullen klanten profiteren van de prestaties en flexibiliteit van Snowflake op Azure."

Partners