Keith McCormick presenteert twee keynotes op DW&BI Summit 2019

Deel dit bericht

Keith McCormick zal tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 27 en 28 maart 2019 twee keynotes presenteren; Model Deployment for Production & Adoption - Why the Last Task Should be the First Discussed; en Addressing Organizational Resistance to Predictive Analytics and Machine Learning. Daarnaast zal hij ook nog een unieke post-conference workshop presenteren: Putting Machine Learning to Work.

Keith McCormick is een gerenommeerd consultant, coach en trainer op het gebied van analytics en data science, en veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op bekende internationale congressen op dit terrein, zoals TDWI. Keith is reeds sinds 1990 specialist op het gebied van statistische software en heeft diepgaande kennis en ervaring met bekende analytics oplossingen zoals IBM SPSS Statistics, IBM SPSS Modeler, AMOS, Answer Tree, populaire open source producten en andere tools voor text en big data analytics. Ook is hij auteur van verschillende boeken over statistische software.

In zijn eerste keynote ‘Model Deployment for Production & Adoption - Why the Last Task Should be the First Discussed’ gaat Keith McCormick in op de specifieke ontwerpproblemen die moeten worden opgelost voordat met zinvolle data exploration, data preparation en modellering kan worden begonnen. Deze sessie zal dwingende voorbereidende overwegingen presenteren om tot verantwoorde, inzetbare en adopteerbare projecten te komen en Keith zal zorgvuldig gekozen case studies op het gebied van projectontwerp delen. Deze sessie is essentieel voor iedereen die te maken heeft met het opzetten van analytische en voorspellende modellen en de praktische toepassing van modellen.

In zijn tweede sessie ‘Addressing Organizational Resistance to Predictive Analytics’ bespreekt hij de weerstanden die binnen organisaties bestaan tegen de implementatie van een goed gebouwd en accuraat model. Dit voorspelbare en uitstekend hanteerbare probleem vereist eenvoudig aandacht tijdens de ontwerpfase van het project. Een juist ontwerp zal de weerstand minimaliseren en de meeste projecten zullen doorgaan naar hun natuurlijke conclusie - ingezette modellen die een meetbaar en doelgericht voordeel voor de organisatie opleveren. Keith zal zorgvuldig geselecteerde case-studies delen die laten zien waarom de weerstand van de organisatie een probleem was en hoe deze werd aangepakt.

Verder verzorgt Keith McCormick een unieke post-conference workshop: Putting Machine Learning to Work. In deze workshop gericht op Data Scientists, Technology Planners, Consultants, Business Analysts en Analytics Projectleiders, zal Keith verduidelijken welke machine learning-methoden het beste aansluiten bij bedrijfsbehoeften en tonen hoe waarde is te behalen uit diverse benaderingen.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zesde editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Martin Kersten, Nigel Turner, Kent Graziano, Lawrence Corr, Rick van der Lans, Lex Pierik en Rutger Rienks. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Database Technologie, Analytics, Datawarehousing, Data modeling, Data storytelling, Machine Learning, Datakwaliteit en nog veel meer.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners