15-11-2018

DataRobot introduceert Tableau-extensie DataRobot Insights

Deel dit bericht

DataRobot heeft DataRobot Insights aangekondigd, een nieuwe extensie voor Tableau. Met behulp van ingebouwde best practices en leidraden, ontworpen door DataRobot's data science team, stelt geautomatiseerde data-analyse Tableau-klanten in staat zich te concentreren op de meest impactvolle variabelen in data.

Organisaties willen meer waarde halen uit de big data die ze al jaren verzamelen. Er is een enorme en groeiende behoefte aan analytische professionals om de kracht van machine learning hierbij in te zetten. De DataRobot-extensie voor Tableau maakt business analytics professionals productiever. Het combineert de krachtige geautomatiseerde machine learning-oplossing van DataRobot met dynamische visuele analysetechnologie van Tableau om verborgen patronen te onthullen en snel de meest relevante variabelen te markeren. Met DataRobot Insights kunnen gebruikers van Tableau met geautomatiseerde machine learning hun dashboards continu bijwerken met nieuwe inzichten vanuit DataRobot binnen hun Tableau-workflow.

"We zijn zeer verheugd om DataRobot te integreren met Tableau en de kracht van machine learning aan meer klanten te bieden via de nieuwe Extensions API", zegt Francois Ajenstat, Chief Product Officer bij Tableau. "De combinatie van het geautomatiseerde machine learning platform van DataRobot en het gebruiksgemak van Tableau stelt organisaties in staat de impact van AI te vergroten en betere beslissingen te nemen met data."

Meer informatie: DataRobot

Partners