06-11-2018

Hans van den Broek benoemd tot CEO van Solvinity

Deel dit bericht

Hans van den Broek volgt Frank van den Belt per 5 november 2018 op als CEO van cloudspecialist Solvinity. Frank was CEO van Solvinity sinds 2008 en onder zijn leiding is Solvinity gegroeid tot een toonaangevende Nederlandse managed service provider met een omzet van 50 miljoen euro en ruim 250 medewerkers en klanten waaronder de Nederlandse overheid, in de financiële sector en de zakelijke dienstverlening. Van den Belt blijft tot 1 april 2019 als directeur verbonden aan Solvinity voor een goede overdracht.

Hans van den Broek werkt sinds 2010 bij Solvinity waarvan de laatste drie jaar als commercieel directeur. Voor zijn komst bij Solvinity werkte hij in diverse leidinggevende posities bij IBM en Lenovo Nederland.

Van den Broek zal het huidige beleid voortzetten, met blijvende aandacht voor klanttevredenheid en kwaliteit: “24x7 toegang tot data en applicaties is voor veel van onze relaties niet meer weg te denken. Klanten vertrouwen de zorg voor hun IT-omgeving aan Solvinity toe, omdat daarmee ook security en het voldoen aan regelgeving goed geborgd zijn. We hanteren het ‘secure by design’ principe, van technisch ontwerp tot 24x7 beheer om dit te kunnen blijven waarmaken.”

Techniek is één, maar het leveren van complexe IT-diensten blijft mensenwerk volgens Van den Broek. “Onze mensen maken het verschil. Een goede samenwerking met collega’s, klanten en partners is ook in ons vak een voorwaarde voor succes. Ik ben enorm trots op dit team en wat we elke dag weer voor onze klanten mogen betekenen.”

Company:

Solvinity

Partners