01-11-2018

BDO en INDICA sluiten partnerschap voor GRC Data Discovery Platform

Deel dit bericht

BDO en INDICA sluiten een partnership voor het naar de markt brengen van een GRC Data Discovery Platform voor ondersteuning van diensten op het gebied van informatie management en Data Discovery vraagstukken, als AVG compliance en forensisch data onderzoek.

De ervaring en kennis van BDO met betrekking tot risicomanagement en compliance en het flexibele, krachtige Data Discovery platform van INDICA vormen volgens de bedrijven samen een sterke combinatie in de opkomende markt voor moderne Data Management Systemen.

“In onze dienstverlening over digitale transformatie zoeken wij naar oplossingen die passen bij de wensen van onze klanten. INDICA bewijst voorop te lopen in de markt door Search, Discovery en Monitoring technologie in één platform te integreren. Flexibele dashboard en workflow features ondersteunen onze (klanten)teams om effectief te werken aan data compliance & -control implementaties. Met dit platform kunnen we voor elke klant zelf een specifieke setup configureren”, zegt Senior Manager Bart Bleeker van BDO.

René Oldenbeuving, Directeur INDICA licht toe: “Partners als BDO ondersteunen wij in het verschuiven van hun business model naar Asset Based Consulting en Managed Services. INDICA levert een generiek Data Discovery Platform dat BDO vertaalt en implementeert naar de specifieke cliënt omgeving en behoefte. Onze missie is om de inspanning van deze vertaling efficiënt uit te voeren.”

Kees Plas, Partner BDO, ziet een duidelijk groeiende behoefte naar dienstverlening en efficiënte en laagdrempelige out-of-the-box oplossingen voor Data Discovery vraagstukken. “Centraal hierbij staat de vraag welke data waar in de organisatie aanwezig is, zowel gestructureerd als ongestructureerd. Met INDICA als partner kunnen we dit effectief in één platform onderbrengen. In combinatie met onze Security Sensor kunnen wij onze kennis van compliance en cyber security gecombineerd met onze branchekennis tegen de beste prijs/ kwaliteit verhouding aanbieden aan onze klanten.”

Partners