23-10-2018

Information Builders behaalt topscores in BARC BI Survey 18

Deel dit bericht

Information Builders heeft aangekondigd dat het de hoge scores behaalt in het BI Survey 18-rapport dat is ontwikkeld door het European Business Application Research Center (BARC). De BI Survey 18 is wereldwijd het grootste onderzoek onder BI-softwaregebruikers, waarbij meer dan 3.000 respondenten vendors evalueren over een breed scala aan mogelijkheden.

De BI Survey 18 onderzoekt gebruikersfeedback op selectie en gebruik van BI-tools op basis van 30 criteria, waaronder zakelijke voordelen, aanbeveling, prijs/waardeverhouding, klanttevredenheid, klantervaring, operationele BI, ingebedde BI en leveranciersondersteuning.

Volgens Information Builders zijn de indrukwekkende cijfers het resultaat van topscores in twee peergroups - grote BI-platformen en grote internationale BI-leveranciers. Hoewel Information Builders jarenlang consequent bovengemiddelde resultaten in verschillende categorieën heeft behaald, scoorde het bedrijf en haar WebFOCUS BI- en analyseplatform dit jaar 17 top-rankings en 14 leidende posities in 60 categorieën. Volgens de ondervraagden is Information Builders een klantgerichte leverancier die een positieve verkoopervaring, zakelijke voordelen in grote en complexe projecten en een goede standaard van ondersteuning biedt.

WebFOCUS werd door een respondent van het onderzoek erkend als een "zeer schaalbare technologie voor alle gebieden en functionaliteiten" die "onbeperkte toepassings- en uitbreidingsmogelijkheden biedt”. Het rapport meldde ook de WebFOCUS-mogelijkheden die klanten helpen de operationele efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen.

Download hier de scores van Information Builders in Barc’s The BI Survey 18.

Partners