17-10-2018

Celonis biedt process mining als SaaS-oplossing

Deel dit bericht

Celonis presenteert de Celonis Intelligent Business Cloud. Deze oplossing biedt bedrijven inzicht in zakelijke processen en helpt hen bij de bedrijfstransformatie door medewerkers hun manier van werken aan te laten passen.

Celonis biedt naar eigen zeggen als eerste berijf process mining-technologie in de cloud. Hierdoor hebben Celonis’ klanten de flexibiliteit om uit te breiden zonder een infrastructuur te hoeven opzetten en onderhouden. De Celonis Intelligent Business Cloud biedt volledige functionaliteit in de cloud: het omvat ingebouwde verbindingsmogelijkheden met operationele systemen, creatie van event logs, procesanalyse en diepgaande mogelijkheden op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie. Dit alles wordt aangeboden via een end-to-end SaaS-platform.

De Celonis Intelligent Business Cloud biedt volledig inzicht in bestaande processen, gedetailleerde analyse van procesmetingen en een intelligent framework voor procesverbeteringen van alle operationele systemen. Door iedereen binnen het bedrijf te betrekken bij transformatie-initiatieven, wordt verandering succesvol doorgevoerd. De nieuwe Celonis Action Engine zet machine learning in om mogelijke procesverbeteringen real-time te herkennen, waarna signalen worden afgegeven waardoor een medewerker direct actie kan ondernemen. Op deze manier kan bijvoorbeeld een bestelling sneller worden afgehandeld. Dankzij deze oplossing kan iedereen in een organisatie bijdragen aan een succesvolle bedrijfstransformatie.

De Intelligent Business Cloud bestaat uit de componenten Celonis Process Mining, Celonis Action Engine en Celonis Intelligent Business App Store.

Partners