28-09-2018

Snowflake kondigt algemene beschikbaarheid aan op Microsoft Azure

Deel dit bericht

Snowflake Computing heeft de algemene beschikbaarheid van Snowflake op Microsoft Azure aangekondigd. Vraag van klanten naar Azure en de noodzaak voor grote organisaties om flexibel te zijn bij het kiezen van cloudopties, hebben ertoe geleid dat Snowflake haar oplossing aanbied binnen Azure.

Snowflake maakt gebruik van Azure infrastructuurservices voor gegevensopslag en queryverwerking. Bovendien kan het worden geïntegreerd met Azure-services zoals Azure Data Lake Store en Power BI. Het platform maakt ook gebruik van verschillende nieuwe functies, waaronder onbeperkte opslagaccounts, versneld netwerken en storage soft delet. Snowflake is beschikbaar in de Azure East-US-2 regio, meer regio's zullen in de komende maanden worden toegevoegd.

Corey Sanders, Corporate Vice President Azure Compute bij Microsoft is enthousiast over deze aankondiging omdat hij met Snowflake nauw samen heeft gewerkt om een ​​uitstekende gebruikerservaring te creëren op Azure. “Door deze samenwerking profiteren zowel Snowflake- als Azure-klanten van de prestaties en flexibiliteit van Snowflake samen met de hybride cloudmogelijkheden van Azure.”

Partners