18-09-2018

MicroStrategy wint 2018 Industry Excellence Award van Dresner Advisory Services

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft aangekondigd dat Dresner Advisory Services aan MicroStrategy een 2018 Technology Leader for Business Intelligence-award heeft toegekend vanwege de sterke positie van MicroStrategy in het 2018 Wisdom of Crowds Business Intelligence report.

De Dresner Advisory Services Industry Excellence Awards gaan naar merken die gerangschikt worden als leiders in twee gebruikersbeoordelingsmodellen die deel uitmaken van de Wisdom of Crowds-reeks van Dresner’s wereldwijde onderzoeksrapporten. De rapporten zijn gebaseerd op gegevens die zijn verzameld door een groot aantal eindgebruikers in het BI- en analyticswerkveld en bieden een brede en gedetailleerde beoordeling van elke markt, inclusief het huidige productgebruik, belangrijke aankoopredenen, technologische prioriteiten en toekomstige intenties, evenals prestatieratings van alle relevante leveranciers.

Het MicroStrategy-platform biedt de mogelijkheden die organisaties nodig hebben om moderne analyse- en mobiliteitstoepassingen te bouwen en in te zetten die zakelijke beslissingen transformeren en versnellen. Door antwoorden in ieders handen te plaatsen, ongeacht de rol, functie of het niveau van de onderneming, helpt het MicroStrategy-platform organisaties om een ​​meer intelligente onderneming te worden.

Deze prijs is de meest recente in een lijn van toenemende branche-erkenning voor MicroStrategy, die bovenaan de ranglijst stond in de 2018 Wisdom of Crowds Location Intelligence Market Study en Dresner Advisory Services 2017 Technology Innovation Award for embedded BI and big data analytics ontving.

Partners