12-09-2018

Information Builders kondigt vernieuwd WebFOCUS-platform aan

Deel dit bericht

Information Builders kondigt de lancering aan van haar vernieuwde WebFOCUS BI- en analyseplatform, waarbij gebruiksgemak wordt gecombineerd met schaalbaarheid. De nieuwe versie van WebFOCUS heeft een volledig responsieve gebruikersinterface en een intuïtieve workflow om complexe taken te automatiseren en te vereenvoudigen.

In tegenstelling tot tools die beperkt schaalbaar zijn, biedt het nieuwe WebFOCUS-platform iedereen die verbonden is met een organisatie informatie en inzichten voor onbeperkte toegang tot informatie. Te vaak voeren volgens Information Builders organisaties BI- en analyseoplossingen uit die alleen voldoen aan de behoeften van beperkte afdelingen of eindgebruikers. Naarmate analyses belangrijker worden, hebben bedrijven een oplossing nodig die naadloos aansluit bij hun groei, en ook een intuïtieve ervaring biedt die iedereen in staat stelt gebruik te maken van alle data voor het nemen van beslissingen.

Naadloze schaalbaarheid
Met WebFOCUS kunnen organisaties schaalbaarheid van gebruikers bereiken, evenals van databronnen en prestaties tegen veel lagere hard- en softwarekosten in vergelijking met andere BI-tools en -platforms. Information Builders Total Access Cloud (Powered by Amazon Web Services) ondersteunt flexibiliteit en schaalbaarheid om groei en onverwachte vraag aan te kunnen.
WebFOCUS combineert traditionele beheerde BI met Agile Analytics. De moderne onderneming kan een breed scala aan rapporten, dashboards, documenten en toepassingen leveren, terwijl zakelijke gebruikers hun eigen datavisualisatie, grafieken en infographics kunnen maken - alles op één plek, veilig, op schaal en in de cloud of op locatie.

Dashboards en infographics kunnen binnen enkele minuten worden gemaakt met volledig responsieve sjablonen voordat ze in portals of applicaties van derden worden ingesloten of standalone worden gebruikt. De WebFOCUS BI Portal ondersteunt levering van analytische content die overeenkomt met specifieke gebruikersbehoeften in de hele organisatie. Beheerders kunnen eenvoudig implementaties, toegang en presentatie van beheerde BI-content  genereren voor gebruikers binnen en buiten de firewall, die eindgebruikers vervolgens kunnen personaliseren en aanpassen, of zelfs kunnen selecteren om inhoud toe te voegen.

Ongeëvenaard analytisch vermogen
Met de nieuwe WebFOCUS kunnen bedrijven de meeste waarde uit hun gegevens halen met verschillende verbeteringen aan het brede scala aan mogelijkheden van het platform. Deze omvatten:
• Een uitgebreid pakket van data science-functies geïntegreerd met WebFOCUS en gebouwd op de access- en data cleansing tools van Information Builders. WebFOCUS biedt verder integratie met R- en Python-netwerksystemen, -modellen en statistische functies. AI, machine learning en voorspellende oplossingen kunnen worden geïntegreerd, ingezet en geconsumeerd door honderden, zelfs duizenden gebruikers.
• Introductie van WebFOCUS Intelligent Objects, waarmee gebruikers gezamenlijk gebruik kunnen maken van elkaars gerelateerde analyses. Een nieuwe dynamische metadatalaag wordt automatisch gegenereerd terwijl er analyses worden gemaakt.
• Een veelheid aan nieuwe mogelijkheden met betrekking tot databeheer, waaronder een nieuwe wizard voor gegevensvoorbereiding, functies voor het terugschrijven van gegevens, big data-adapters voor Amazon Redshift, Google BigQuery en MariaDB, en een nieuwe tool voor what-if analyses.

Meer informatie over WebFOCUS

Partners