28-08-2018

IBM Think Amsterdam bespreekt impact rondom AI, cloud & data

Deel dit bericht

IBM organiseert op 9, 10 en 11 oktober Think Amsterdam. Onder het motto Where technology meets humanity komen tijdens Think Amsterdam IT- en business professionals samen om de impact rondom AI, cloud & data te bespreken.

Ontdek waarom een flexibele hybrid cloud-infrastructuur het fundament voor uw bedrijf vormt. Hoe deze cloudomgeving samen met nieuwe technologieën, zoals Blockchain en IoT, een snellere time-to-market realiseert. En op welke wijze we samen de veiligheid van data, klanten en organisaties kunnen waarborgen.

Voor elk onderwerp is een campusagenda samengesteld:
• Modern Infrastructure - Aan de basis van innovatie en een snelle time-to-markt ligt een hybrid cloud-infrastructuur, daar zijn de meeste bedrijven van overtuigd.
• Security & Resiliency - Ontdek wat er nodig is om uw bedrijf cyberresilient te maken en leer de nieuwste oplossingen voor het signaleren, voorkomen en aanpakken van incidenten kennen.
• Cloud & Data - Benut al uw data in een veilige cloud, speciaal voor uw organisatie gemaakt. Maak de stap van inzicht naar intelligentie met zelflerende systemen.
• Business & AI - Nu is het uw beurt om de disruptor te zijn - zie veranderingen voor ze gebeuren, zodat u uw relevantie blijft behouden.
• Developer Night - Kom naar de Developer Night: een avond om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Met enkel developers aan het woord, kun je sessies vol code en live demo’s verwachten.

Adres:
IBM Client Center
Johan Huizingalaan 765
1066 VH Amsterdam

Meer informatie over Think Amsterdam: IBM

Partners