27-08-2018

Ctac ontvangt drie SAP kwalificaties voor partneroplossingen

Deel dit bericht

Business & Cloud Integrator Ctac ontvangt in korte tijd officiële SAP kwalificaties voor drie partneroplossingen, gebaseerd op SAP S/4HANA en best business practices. Het gaat om S/4HANA Cloud, Fit4Woco en SAP Analytics Cloud, ontwikkeld voor respectievelijk de maakindustrie, de woningcorporatiemarkt en de retailsector.

De oplossingen bestaan uit SAP software, aangevuld met Ctac diensten en intellectueel eigendom. Ontwikkeld op basis van vooraf geconfigureerde, gestandaardiseerde bedrijfsprocessen, bieden ze de flexibiliteit en het vermogen om sneller te innoveren, inclusief een gepersonaliseerde gebruikerservaring met SAP Fiori. Met de oplossingen, die vooraf zijn onderworpen aan een grondig kwalificatieproces, kunnen bedrijven in deze sectoren hun klanten unieke en gerichte toegevoegde waarde bieden, op basis van een vooraf gedefinieerde reikwijdte van het werk en een vast prijsmodel.

S/4HANA Public Cloud
De S/4HANA Cloud-oplossing ERP voor de slimste fabriek is ontwikkeld voor organisaties in de maakindustrie, waar korte levertijden, gepersonaliseerde producten en op maat gemaakte oplossingen de nieuwe standaard zijn. Dit wordt nu nog vaak bemoeilijkt door ERP-infrastructuren die verouderd zijn of bestaan uit verschillende en aan elkaar geknoopte systemen. Het is de slimste ERP in de SAP Public Cloud voor de maakindustrie. Alle data en kennis staan in één systeem, om kennisoverdracht te waarborgen. Dankzij regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten vanuit de SAP Public Cloud is de oplossing toekomstbestendig en wendbaar, met minimale inzet van IT. Het biedt organisaties de mogelijkheid om snel nieuwe functionaliteiten te adopteren, innovatie en technologische ontwikkelingen te laten accelereren, realtime inzicht om snel te sturen, toetsen, optimaliseren en voorspellen, en de mogelijkheid om snel een 360-view van de klant te genereren.

Fit4Woco
Nieuwe technologieën en digitale transformatie, maar ook politiek en economie, zorgen voor veranderingen in de woningcorporatiemarkt. Organisaties in deze sector moeten blijven reageren op dit soort veranderingen en hebben dus behoefte aan flexibiliteit, snelle implementatie en een intuïtieve gebruikerservaring. De Fit4Woco-oplossing ondersteunt alle primaire processen van woningcorporaties. De cloudoplossing is modulair, flexibel en schaalbaar en maakt alle data realtime en overal beschikbaar. Die informatie is via de intuïtieve gebruikersinterface via elk device om te zetten in bruikbare informatie door analyses, rapportages en dashboards. Bovendien is de technologie ook geschikt voor big data, blockchain, IoT en mobiel, en hiermee toekomstbestendig. Zo voldoen organisaties in deze sector op een efficiënte en effectieve manier aan (lokale) wet- en regelgeving, interne en externe doelstellingen en worden klanten optimaal bediend.

SAP Analytics Cloud
De SAP Analytics Cloud Retail solution package is gebaseerd op 25 jaar ervaring in IT-oplossingen voor de retailbranche. De gebruiksvriendelijke oplossing geeft controle over klantdata en geeft inzicht in de mogelijkheden om conversie te verhogen. Via zorgvuldig vooraf gedefinieerde storylines is het mogelijk om een 360-view te creëren van klanten. Analytics Cloud voor Retail staat op één SaaS-platform die altijd en overal bereikbaar is. Door data uit verschillende bronnen te combineren, zijn gebruikers in staat sneller te plannen, analyseren en zelfs te voorspellen, om eenvoudig te sturen op kritische succesfactoren zoals conversieratio.

Tags:

Cloud, SAP, Hana, Analytics

Company:

Ctac

Partners