20-07-2018

Ctac gecertificeerd voor SAP S/4HANA Cloud

Deel dit bericht

Business & Cloud Integrator Ctac is gecertificeerd voor SAP S/4HANA Cloud. Ctac is begin 2018 begonnen met het certificeringsproces en is dankzij het snelle proces nu al een partner in Nederland met een SAP S/4HANA Cloud-certificering. Daarnaast is Ctac de eerste SAP partner met een volledig eigen demo-omgeving waarmee organisaties in de maakindustrie S/4HANA Cloud daadwerkelijk kunnen ervaren.

Organisaties in de maakindustrie bevinden zich in een sector waar ze te maken hebben met snelle technologische ontwikkelingen en veranderende behoeften van klanten, voor wie korte levertijden en gepersonaliseerde, op maat gemaakte oplossingen de nieuwe standaarden zijn. Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden, moeten bedrijven snel innoveren en realtime inzicht hebben in hun organisatie. Want wanneer klantwensen vroegtijdig kunnen worden herkend, kunnen interne processen hierop worden afgestemd. Daarmee ontstaat de behoefte aan verregaand gestandaardiseerde software waarmee organisaties in staat zijn in te spelen op die snelle veranderingen.
 
SAP S/4HANA Cloud is wendbaar, flexibel en biedt realtime inzicht. Daardoor zijn organisaties in staat om op basis van predictive analytics doordachte beslissingen te nemen. Zo kunnen gebruikers optimaal profiteren van de mogelijkheden op het gebied van procesverbetering en efficiency, en zo de slimste onder de slimme fabrieken worden.
 
CEO Henny Hilgerdenaar van Ctac gelooft dat slimme ERP de oplossing is voor de toekomst. “Daarom hebben we ook geïnvesteerd in de eigen demo-omgeving van S/4HANA Cloud, zodat we klantgerichte demonstraties kunnen verzorgen en onze klanten de kracht van de oplossing dan echt ervaren. Met de SAP S/4HANA Cloud-certificering beschikken we over consultants die volledig getraind, gecertificeerd en op de hoogte zijn van alle ins en outs rondom de cloudoplossing. We hebben dus alles in huis om oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken van organisaties in de maakindustrie te realiseren.”

Tags:

Hana, Cloud, Sap Hana

Company:

CTAC, SAP

Partners