05-07-2018

Cloudera winnaar van de Microsoft 2018 Partner of the Year award

Deel dit bericht

Cloudera heeft aangekondigd dat het de Microsoft 2018 Global Partner of the Year Open Source Data & AI Award heeft gewonnen. Het bedrijf wordt geëerd in een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor excellentie in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Partner of the Year Awards erkennen Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd.

"We stellen onze klanten in staat bruikbare inzichten te ontlenen aan enorme hoeveelheden data om te concurreren in de hedendaagse gegevenseconomie", zegt Philippe Marinier, Business Development Vice-President bij Cloudera. "Met ons moderne platform kunnen grote ondernemingen technieken als machine learning, artificial intelligence, self-serve analytics en stream processing inzetten om maximale waarde uit hun data te halen. We zijn blij dat we door Microsoft worden erkend, omdat we samen organisaties helpen om data te gebruiken voor hun digitale transformatie.”

Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, met winnaars gekozen uit een reeks van meer dan 2.600 deelnemers uit 115 landen over de hele wereld. Cloudera werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in Open Source Data en AI.

"Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen, en de winnaars van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten", aldus Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp. "We zijn verheugd Cloudera te erkennen als winnaar van de Microsoft Global Partner of the Year award 2018."

Cloudera ondersteunt al sinds 2014 Microsoft Azure en heeft in de loop der jaren steeds nauwere integratie ontwikkeld als gold partner in het Microsoft Partner Network-programma. Onlangs heeft Cloudera de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Cloudera Altus Data Engineering platform as a service (PaaS) voor Microsoft Azure voor eenvoudiger ontwikkeling en gebruik van datapijplijnen. Naast Altus op Azure kunnen bedrijfsanalisten sensordata opnemen via de Azure IoT-hub, door Cloudera verwerkte data via PolyBase naar Microsoft SQL Server halen en inzichten visualiseren met behulp van Microsoft Power BI voor Impala. Door deze integratie met Microsoft biedt Cloudera bedrijven machine learning tools die op grote schaal data-analyse en predictive analytics kosteneffectiever kunnen ondersteunen.

Partners