05-06-2018

Information Builders lanceert cloud-oplossingen op Amazon Web Services

Deel dit bericht

Information Builders heeft aangekondigd haar relatie met Amazon Web Services (AWS) te hebben uitgebreid tot Consulting Partner in het AWS Partner Network (APN) en een van de eerste onafhankelijke softwareleveranciers te zijn die zich abonneert op AWS Managed Services. Door middel van deze overeenkomst is Information Builders Cloud - Powered by AWS beschikbaar, waardoor vereenvoudigde, end-to-end, cloudgebaseerde en volledig beheerde Business Intelligence, data-integriteit en integratie-oplossingen op de markt worden gebracht.

Traditioneel werken organisaties die hun data management en -analyse in de cloud willen uitvoeren met één leverancier voor hun software en een andere voor hun cloudbeheerde services. Toch hebben ze nog steeds interne of externe IT-ondersteuning nodig om hun omgeving op te zetten. Met Information Builders Cloud hebben bedrijven één leverancier voor accountbeheer, provisioning, software en managed services. Door te werken met de bekroonde klantenservice van Information Builders, kunnen bedrijven snel en eenvoudig de schaalbare voordelen van cloud- en pay-for-use-voorzieningen realiseren.

Kritieke vereisten
Naast haar flexibele omgeving stelt Information Builders Cloud organisaties in staat om de voordelen van BI, analyse en gegevensbeheer te realiseren, wetend dat de omgeving aan kritieke vereisten voldoet.
- Compliance: out-of-the-box compliance voor ISO, SOC 3, PCI en andere normen, evenals audits en certificeringen van datacenters, beleid en procedures. Bovendien maakt de oplossing gebruik van AWS-ondersteuning voor naleving rond gemeenschappelijke wetten, regelgevingsdomeinen en industrievereisten zoals GDPR en HIPAA.
- Beveiliging en logging: ondersteunt specifieke branche- en zakelijke beveiligingsvereisten met door klanten goedgekeurde functies zoals identiteits- en toegangsbeheerfuncties en beveiligingsgroepen, de configuratie van anti-malware-bescherming en een inbraakpreventiesysteem. Daarnaast voert het Information Builders Managed Services-team essentiële beveiligingspatches waar nodig uit en worden activiteitenlogboeken bijgehouden en onderzocht wanneer aangepaste beveiligingsalerts worden geactiveerd.
- Continuïteit en patchbeheer: Garandeert ondersteunde besturingssystemen en software-updates, uitgevoerd tijdens vooraf bepaalde onderhoudstermijnen die het best passen bij de activiteiten van de organisatie. Bovendien voert Information Builders Managed Services backups uit met behulp van snapshot-functionaliteit op geplande intervallen voor naadloze en zorgeloze operaties.
- Klantondersteuning: 24/7 ondersteuning en real-time, met proactieve melding van gedetecteerde incidenten. Klanten van Information Builders Cloud beschikken over een centraal contact- en escalatiepunt.

AWS Auto Scaling
Naast Information Builders Cloud ondersteunt de uitgebreide relatie een diepere integratie van de aanvullende oplossingen en mogelijkheden van AWS in de hele portfolio van het bedrijf. Door gebruik te maken van de gecombineerde kracht van AWS Auto Scaling en het vermogen van WebFOCUS om hardwaregebruik on demand uit te breiden, kunnen klanten nu de piekcapaciteit vergroten zonder enorem investeringen in hardware of beheerondersteuning nodig te hebben. Bovendien biedt Information Builders nu integratie met Amazon Redshift, evenals Amazon Athena, waarmee bedrijven ongestructureerde gegevens kunnen opvragen in Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) en andere cloudgebaseerde gegevensbronnen.

Meer informatie over Information Builders Cloud

Partners