06-06-2018

SAP opent Mobile Innovation Lab

Deel dit bericht

SAP Nederland heeft haar Mobile Innovation Lab officieel geopend. In dit mobiele lab toont SAP de mogelijkheden van haar technologie, waarbij op locatie met klanten en partners wordt samengewerkt aan praktische innovaties.

SAP komt met twee tours rondom het Mobile Innovation Lab: S/4HANA Discovery Tour en SAP Leonardo NOW Tour. Tijdens de S/4HANA Discovery Tour toont SAP in diverse workshops de mogelijkheden van het (S/4)HANA-innovatieplatform. Tijdens de SAP Leonardo NOW Tour willen SAP en haar partners binnen enkele dagen vruchtbare ideeën omzetten in MVP's (minimal viable products).

Mobiel innovatielab opvolger Run Live Truck
Het Mobile Innovation Lab heeft het formaat zeecontainer en kan per vrachtwagen vervoerd worden. Het beschikt over werkplekken, een brainstormruimte met presentatiescherm en een keuken. Het lab is de opvolger van de Run Live Truck, het vorige prijswinnende mobiele innovatiecentrum. Ten opzichte van de Run Live Truck is het lab luxer uitgerust en is de ruimte toegenomen.

Volgens Managing Director Patrick Van Deven van SAP Nederland verschuift SAP met het Mobile Innovation Lab ook de focus. "De Run Live Truck stond met name in het teken van de ontwikkeling van vernieuwende ideeën. Met het Mobile Innovation Lab willen we prototypen uitbouwen naar pilots en substantiële bijdragen leveren aan de dagelijkse businesspraktijk van onze klanten."

Company:

SAP

Partners