23-05-2018

Unit4 lanceert performance management in Azure cloud

Deel dit bericht

Unit4 maakt haar prevero corporate performance managementoplossing beschikbaar op Microsoft Azure Cloud. Bovendien introduceert Unit4 nieuwe performance managementoplossingen voor verschillende sectoren, zoals onderwijs, publieke sector, non-profit sector en zakelijke dienstverlening.

De brancheoplossingen zijn geoptimaliseerd om actieve planning en rapportage voor deze organisaties te versnellen. De implementatietijd wordt verkort en klanten worden ondersteund bij het beheren van bedrijfskritische gegevens, het verbeteren van prestaties, het waarborgen van compliance en het geven van inzicht. Unit4 gebruikte zijn ervaring met duizenden klanten in verschillende industrieën die al Unit4 prevero in de Azure cloud gebruiken om hiervoor best practice modellen, KPI’s en industriebenchmarks te combineren.

Voor de volgende sectoren introduceert Unit4 nieuwe performance management oplossingen:
• Performance Management voor onderwijs – biedt instellingen volledig inzicht in hun prestaties, met inbegrip van metrics voor academici, toelatingen en het studentenleven. Een dashboard toont realtime metrics om besluitvorming te ondersteunen. Ook kunnen hiermee onderliggende trends, patronen en inzichten worden geanalyseerd.
• Performance Management voor zakelijke dienstverlening – ondersteunt project lifecycle management met dashboardoverzichten, technologieën en geavanceerde analytics om strategie, business en budgetten op elkaar af te stemmen.
• Performance Management voor non-profit sector – geeft inzicht in hoe donaties en financiering het best gebruikt kunnen worden met transparante subsidieanalyse en -rapportage. Hiermee kunnen donoren beter op de hoogte worden gehouden van de hulp die zij bieden.
• Performance Management voor publieke sector – organisaties kunnen altijd en overal hun financiële en personele middelen inzien en nauwkeurig beoordelen om zo in te zien waar er bespaard kan worden op uitgaven. Visuele data-analyses geven belanghebbenden voorspellende inzichten op basis van transparante data, voor beter geïnformeerde besluitvorming.

Prevero, dat in juli 2016 door Unit4 werd overgenomen, is goed geïntegreerd met Unit4 Business World ERP-suite en Unit4 Financials. Unit4 prevero won in 2017 de Office of Finance award bij de Ventana Research Digital Innovation Awards, waar technologie wordt erkend die een aanzienlijke bijdrage levert aan het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en prestaties van een organisatie.

Partners